• BIST 100

    10883,34%-0,36
  • DOLAR

    42,44% 0,03
  • EURO

    48,97% 0,13
  • GRAM ALTIN

    5540,32% -0,20
  • Ç. ALTIN

    9212,02% 0,00

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, öğretmenlerle bir araya geldi

24 Kasım 2025, Pazartesi 15:08
24 Kasım 2025, Pazartesi 15:08
Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, öğretmenlerle bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla Şehriban Günata Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. 

Eğitim camiasının en anlamlı günlerinden birinde öğretmenlerle buluşan Başkan Geçit, fedakârlıkla görev yapan tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Yeşilyurt Belediyesi, “Öğretmenler Günü” kapsamında düzenlediği ziyaretlerle hem öğretmenlerin moral ve motivasyonunu artırdı hem de eğitim camiasına verdiği değeri bir kez daha gösterdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı  Geçit, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ziyaretler kapsamında; Şehriban Günata Anadolu Lisesini ziyaret ederek  okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. 

Öğretmenlere günün anısına üzerinde isimlerinin yazılı olduğu özel tasarım kupa bardaklarını hediye eden Başkan Geçit, öğretmenlerin toplumun geleceğini şekillendiren en değerli rehberler olduğuna dikkat çekip, eğitim emekçilerinin gösterdiği özverinin her türlü takdiri hak ettiğini belirtti.

Ziyaret sırasında öğretmenlerle sohbet eden Başkan Geçit, eğitimcilerin ihtiyaç ve taleplerini de dinleyerek eğitim ortamlarının daha kaliteli hale gelmesi için belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirirken, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere belediyenin sosyal tesislerinde 24 ile 26 Kasım tarihleri arasında %10 indirim yaptıklarını hatırlattı. 

Konuşmasında öğretmenliğin bilgi, sabır, fedakârlık ve gönül işi olduğuna vurgu yapan Başkan Geçit, “Çocuklarımızın yarınlara güvenle hazırlanmasında en büyük pay öğretmenlerimizindir. Onların emekleri, sabırları ve özverileri bizim için çok kıymetlidir. İlçemizin farklı okullarında görev yapan tüm öğretmenlerimizi ziyaret ederek, hem bu özel günü kutlamak hem de onların emeklerine duyduğumuz saygıyı bir kez daha ifade etmek istedik. Yeşilyurt Belediyesi olarak eğitimi her zaman öncelik kabul ediyor, okullarımızın ihtiyaçlarını gidermek ve eğitim ortamlarını daha güçlü hale getirmek adına gayretle çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir toplumun temeli, güçlü bir eğitim sisteminden geçer. Güçlü eğitim ise ancak sizlerin özverili çalışmalarıyla mümkündür. Bu anlamlı günde, ilçemizin tüm öğretmenlerine yürekten teşekkür ediyor; emeklerinizin, gayretlerinizin ve sevginizin hiçbir zaman karşılıksız kalmayacağını bilmenizi istiyorum. Bugün vesilesiyle hazırladığımız küçük hediyeler, aslında büyük emeğinizin yanında yalnızca birer hatıradır. Asıl kıymetli olan, gönüllerimizdeki minnet ve saygıdır.” diye konuştu.

Başkan Geçit, konuşmasının sonunda bir çocuğun kalbine dokunmanın, hayallerine yön vermenin ve yarınlara umutla bakmasını sağlamanın her öğretmenin omuzlarında taşıdığı kutsal bir sorumluluk olduğuna değinirken, öğretmenlerin bu sorumluluğu en samimi şekilde yerine getirdiğini görmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi. 

Öğretmenler ise Başkan Geçit’e bu anlamlı jestten dolayı teşekkür ederek, eğitime sunduğu katkıdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı bölgelerinde bulunan okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenleri ziyaret etti. Ziyaretlerde öğretmenlere, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu özel tasarım kupa bardakları hediye edildi. Öğretmenler Günü’ne özel hazırlanan hediyeler, öğretmenler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. (İLKHA)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü

Bakan Bayraktar: Dünya Bsı ile 6 milyar dolarlık finansman için mutabakat sağlandı

Fizyoterapist Saknuk: Düzenli spor vücudun en güçlü ilacıdır

Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek dağıtım çalışmalarına devam ediyor

Yetimler Vakfı Van’da yetimlerin yüzünü güldürdü

Fiji'de genç uyuşturucu kullanıcıları arasında HIV enfeksiyonları hızla artıyor

ABD-Kanada tcaretinde belirsizlik: Ek gümrük vergisi masada kaldı

UNRWA: Gazze nüfusunun yüzde 90'ı yardıma bağımlı ve 24 saatte bir öğün yiyebiliyor

Şırnak'ta öğretmenler günü etkinliği düzenlendi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, öğretmenlerle bir araya geldi

Silahlı saldırıda yaralanan şoför hayatını kaybetti

Afganistan'da işgalden kalma patlayıcı infilak etti: 2 ölü 7 yaralı

Darende'de Gazze'ye destek kermesi

Budapeşte’de bin 700 yıllık mühürlü Roma lahdi açıldı: İçinden değerli eşyalar çıktı

Siirt Üniversitesi öğretim üyesi, lojmanında ölü bulundu

Gazze'de bir binanın enkazı altından 8 şehidin naaşına ulaşıldı

Siirt’te zabıta 385 iş yerini denetledi: Kurallara uymayan 5 işletmeye ceza

Diyarbakır’da mobil sigara bırakma polikliniği hizmete girdi

Şanlıurfa’da trafik kazası: 3 kişi yaralandı

Adana'da aranan FETÖ firarisi yakalandı

Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Engin: İmamlarımızın kürsü dokunulmazlığı olmalıdır

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı

Şanlıurfa’da yarın birçok ilçede elektrik kesintisi yapılacak

Psikiyatrik ilaçlar uzman kontrolüyle daha güvenli

Slovenya’da ötanazi yasası referandumda reddedildi: Yüzde 53’ü ret

Adana’da asayiş uygulamalarında 420 aranan şahıs yakalandı

İşgal ordusu, Gazze'de ihlallerine bugün de devam etti: 4 şehit

Giyimci esnafı soğuk hava bekleyişinde: Kış gelmedi, satışlar durdu

HAMAS Sözcüsü Kasım'dan ateşkesin ikinci aşamasına ilişkin açıklama

Bartın’da otomobil dereye devrildi: İki kişi boğularak öldü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü

Bakan Bayraktar: Dünya Bsı ile 6 milyar dolarlık finansman için mutabakat sağlandı

Fizyoterapist Saknuk: Düzenli spor vücudun en güçlü ilacıdır

Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek dağıtım çalışmalarına devam ediyor

Yetimler Vakfı Van’da yetimlerin yüzünü güldürdü

Fiji'de genç uyuşturucu kullanıcıları arasında HIV enfeksiyonları hızla artıyor

ABD-Kanada tcaretinde belirsizlik: Ek gümrük vergisi masada kaldı