-
BIST 100
15752,55%-0,76
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,24% -0,03
-
GRAM ALTIN
6312,11% 1,06
-
Ç. ALTIN
10530,55% -0,79
Yeşilyurt Belediye Başkanı GEÇİT, vatandaşların taleplerini dinledi
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Aşağıbağlar Mahallesi’nde düzenlenen “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.
Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” toplantısı Aşağıbağlar Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinleri imar, yol, yeşillendirme ve çevre düzenlemeleri başta olmak üzere tüm taleplerini Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit ile toplantıya katılan kamu kurum yetkililerine iletti.
Geçit’in halkla iç içe yürüttüğü bu tür buluşmaların, yerel yönetim hizmetlerinin daha etkin ve hızlı şekilde hayata geçirilmesine katkı sunduğu ifade edildi.
Belediyecilik anlayışlarının merkezinde vatandaşla sürekli iletişim kurmanın yer aldığını söyleyen Geçit, “Biz sadece seçim dönemlerinde gelip oy isteyen bir anlayışta değiliz. Her zaman sahadayız, vatandaşlarımızın yanındayız. Talepleri yerinde dinliyor, not alıyor, takip ediyor ve çözüme kavuşturmak için gerekli adımları atıyoruz. Hiçbir talebi kulak ardı etmiyoruz. Taleplerin ne zaman hayata geçirileceğine dair doğru bilgilendirmeler yapıyoruz. Bizim siyaset anlayışımız sürekli sahada olmak, sadece oy isterken vatandaşla yüz yüze gelmek değildir. Asıl olan; sizleri dinlemek, eksikliklerimizi görmek, buna göre yeniden organize olmak ve kalıcı çözümler üretmektir.” dedi.
“Etmek bizim için çok kıymetlidir”
Sahadaki gözlemlerin önemine dikkat çeken Geçit, “Sahadaki durumu yerinde görmek, bugüne kadar neler yaptığımızı değerlendirmek ve bundan sonra neler yapabileceğimizi vatandaşlarımızla birlikte istişare etmek bizim için çok kıymetlidir. Bu tür toplantılardan üst seviyede yararlanarak mahallelerimizin çehresini değiştiren projeleri hep birlikte hizmete sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Belediye birimleri ve ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Geçit, sorunların ortak akıl ve iş birliğiyle çözülebileceğini ifade ederken, “İlgili kurumlarımızın yetkilileriyle birlikte hareket ediyoruz. Hep birlikte çalışarak şehrimizin sorunlarını çözüyoruz.” şeklinde konuştu.
“Taziye evi için çalışmalar yapacağız”
Mahalle sakinlerinin en önemli talepleri arasında yer alan taziye evi, yeşil alanların artırılması ve ağaçlandırma konularına da değinen Başkan Geçit, bu isteklerin kısa sürede karşılanacağını söyledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalara hemen başlayacağını belirten Başkan Geçit, “Mahallemize uygun bir noktada taziye evi kazandıracağız, bu talebi değerlendirmeye alacağız. Aynı zamanda yeşil alanlarımızı artırarak daha yaşanabilir bir çevre oluşturacağız.” diye konuştu.
Toplantı sırasında yaşanan bir olay ise duygusal anlara sahne oldu. Kalp rahatsızlığı nedeniyle yardım talep eden yaşlı bir vatandaşla yakından ilgilenen Başkan Geçit, anında bir kalp doktorunu arayarak vatandaşın tedavi sürecine destek olunmasını sağladı. Başkan Geçit’in bu duyarlı yaklaşımı mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanırken, yaşlı vatandaş da teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantı, vatandaşların taleplerinin tek tek not alınması ve çözüm süreçlerinin planlanmasıyla sona erdi. (İLKHA)
İran, Körfez operasyonlarını sürdürüyor: Kuveyt ve Suudi Arabistan'daki ABD üsleri hedef alındı
Bener’den mazlumlar için çağrı: Bir mümin zulme kayıtsız kalamaz
Marmaris Belediyesi’nde rüşvet operasyonu: 13 gözaltı
İzmir’de hastanede taciz iddiası
Trump’ın politikaları Londra’yı alternatif ittifaklara itiyor
Diyarbakır’da silahlı kuyumcu soygunu kameralara yansıdı
HAMAS: İşgalcilerin Mescid-i Aksa'yı kapatma kararı planlı bir Yahudileştirme girişimidir
İstanbul’da engelli vatandaşlar için "Engelsiz Şarj" uygulaması hayata geçirildi
Batman'da sel riskine karşı kuşaklama projesiyle kalıcı çözüm başlıyor
Yeşilyurt Belediye Başkanı GEÇİT, vatandaşların taleplerini dinledi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Stratejik iletişim, bir iç güvenlik unsuru haline de gelmektedir
Kanada'da İslami eğitim veren okullara ilgi artıyor
Hasarlı araçlar üzerinden dolandırıcılık: 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası sistem neredeyse her alanda büyük bir meşruiyet krizi yaşıyor
Tarihi cami siluetlerini tesbih tanelerine işliyor
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve heyetini kabul etti
Bursa’da uyuşturucu operasyonu
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: Ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi
İzmir’de dolmuşta doğan bebek devlet gözetimine alındı
Adalet Bakanı akın Gürlek KKTC İçişleri Bakanı Dursun Oğuz ile bir araya geldi
Motorine 6,23 liralık zam bekleniyor
Karlıova’da 229 deprem konutları için kuralar çekiliyor
Konya’da yatırımlar masaya yatırıldı
BM Güvenlik Konseyi İran gündemiyle toplanıyor
Şanlıurfa'da kaçak keklik avlayan 3 şüpheli yakalandı
Gaziantep aday öğretmenleri ağırlıyor
SYDV’den ebeveynlerinden yoksun çocuklara giyim desteği kartı
Güney Kore'de enerji alarmı
Şırnak il Milli Eğitim müdürlüğüne Hakan Cirit getirildi
Trabzon Limanı’nda yaban hayatı kaçakçılığına operasyon
Yükleniyor







