• BIST 100

    10803,28%-0,20
  • DOLAR

    40,89% 0,16
  • EURO

    47,78% 0,29
  • GRAM ALTIN

    4393,36% 0,35
  • Ç. ALTIN

    7053,04% 0,00

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit: "Yeşilyurt'u çözüm odaklı belediyecilikle ayağa kaldıracağız"

18 Kasım 2024, Pazartesi 01:33
18 Kasım 2024, Pazartesi 01:33
Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit:
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kuyulu Mahallesinde gerçekleşen istişare toplantısında vatandaşların taleplerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade ederek, mahallelerin prestij seviyesini artıran yeni yatırımla

31 Mart 2024 tarihindeki Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra "Yeşilyurt’u Birlikte Yöneteceğiz, Birlikte Daha Güzel Yarınları İnşa Edeceğiz" sloganı ile Yeşilyurt'ta yeni bir sayfa açan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçenin kalkınması ve gelişimi adına yapılacak projeler ve çalışmalarla ilgili mahalle sakinleri ile istişare toplantılarına aralıksız devam ediyor.

Göreve geldiği günden beri vatandaşlarla doğrudan temas kurarak sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek için aktif bir rol üstlenen Belediye Başkanı Geçit, her mahalledeki ihtiyaçları karşılamak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Ortak akıl ve vatandaşların katılımıyla yönetim anlayışını benimseyen Geçit, her bir sokağın ve mahallenin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşım sergilediklerini ifade etti.

Başkan Geçit, gelen her talebi not aldıklarını ve bu doğrultuda hareket ettiklerine vurgu yaparken, vatandaşlarla iç içe olmanın, sorunlara etkili çözümler üretilmesine zemin hazırladığına dikkat çekti. 

Yeşilyurt'un her sokağı için çözüm üretmeye devam ettiklerini, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Geçit, Yeşilyurt'u çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla ayağa kaldıracaklarını hatırlattı.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür ve Mehmet Cüreoğlu ile birlikte Kuyulu Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Geçit, Kuyulu mahallesine seçim döneminde sözünü verdikleri yatırımları gerçeğe dönüştürmek için planlı bir çalışma yürüttüklerinden bahsetti.

Yeşilyurt'un tüm yaşam alanları gibi Kuyulu Mahallesinin sorunlarına da kalıcı ve güçlü çözümler getirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getiren Başkan Geçit, "Özenle ve kararlılıkla gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerimizde ilçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerini, yürütülen çalışmaları esnaf ve vatandaşlarımızla paylaşıyor; onların görüş ve taleplerine kulak veriyoruz. Azmimiz, gayretimiz ve umudumuz ile hizmetin en güzeline layık olan ilçemizde çözüm odaklı yaklaşımlar sunuyor, yarınlarımızın temelini daha sağlam atıyoruz. Seçim döneminde sözünü verdiğimiz tüm yatırımları gerçeğe dönüştürmek için de elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizin tüm yaşam alanlarında olduğu gibi Kuyulu Mahallemizin sorunlarını yakından biliyoruz. Mahalle muhtarımız ve burada ikamet eden hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek iletilen sorunlara kökten çözümler getireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kuyulu’nun sosyal ve fiziksel gelişimini daha planlı yürütmek için bu bölgedeki imar genişletme uygulamasını bitirmek gerekiyor. Ekiplerimiz hem buranın hem de imarla ilgili beklentisi olan diğer yaşam alanlarımızla ilgili çalışmaları gece gündüz demeden sürdürüyorlar. Hedefimiz 2025 yılında ilçemizin genelinde imar uygulamalarıyla ilgili sorunları çözmektir, inşallah bunu başaracağız. Kuyulu mahallemizin doğalgazla ilgili sorununa kökten çözüm getirmek içinde öncelikle buradaki imar genişlemesi tamamlanacak ardından doğalgazın getirilmesiyle ilgili çalışmalar hızlanacaktır. İmar uygulaması tamamlandığı zaman talep edilen tüm yatırımları daha hızlı bir şekilde gerçeğe dönüştürmüş olacağız. Vatandaşlarımızdan ricamız, yapılacak imar ve parselasyon çalışmaları sırasında hak kaybına uğradığınızı düşündüğünüz zaman belediyeye gelip itiraz dilekçenizi verin, bu en doğal hakkınızdır, sorunları birlikte konuşalım, birlikte çözüm getirelim. Hep birlikte el ele vererek, dayanışma içerisinde, karşılıklı anlayış ve iyi niyet çerçevesinde sorunlarımızı çözelim" şeklinde konuştu. (İLKHA)

Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu alarm

Gazze'de siyonist vahşet sürüyor: 24 saatte 51 şehit

BM'den siyonist rejime işgali genişletmeyi derhal durdurma çağrısı

Trump ile Lukaşenko telefonda görüştü

HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanı Gözüngül: AMATEM yıllardır kapalı

7 yaşındaki çocuk termal tesiste boğularak hayatını kaybetti

Bingöl’de 8 bin 332 kök kenevir ele geçirildi

5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Danimarka'da tren kazası: 1 ölü, çok sayıda yaralı

Diyarbakır'daki orman yangınları yerleşim yerine yaklaştı

Pakistan'da sel felaketi: 194 can kaybı

Gazze'de can kaybı 61 bin 827’ye yükseldi

Konya’da çıkan yangında tarihi bina kullanılamaz hale geldi

Anamur'da bir ilk: Hafızlık icazet merasimi

Kocaeli'de orman yangını

HAMAS ve Filistinli gruplardan “büyük israil” planına karşı çağrı

Suriye'de orman yangınları sürüyor

DMM şap hastalığının bazı bölgelerde hızla yayıldığı iddialarını yalanladı

Ulus Mahallesi’nde sağlıklı hayat merkezi tanıtımı ve kanser taramaları yapıldı

Akkuyu NGS'NİN inşaat kontrol bilgi sistemi etkinliğini kanıtladı

17. Mahalle Buluşması etkinliği Ulus Mahallesi’nde gerçekleştirildi

Van’da medrese eğitimini tamamlayan kız öğrenciler için mezuniyet programı düzenlendi

İBB, 7 yıldır kesintisiz hizmet veren İstinye–Çubuklu feribot hattını kapattı

Bursa’da aynı çeşmeden su içen tilki ve sincap, foto kapanla görüntülendi

Şanlıurfa’da trafik kazası: 6 yaralı

Otomobil su kanalının korkuluklarına çarptı: 1 yaralı

40 bin kişi Mescid-i Aksa’da Cuma namazı kıldı

Kocaeli ve İznik'teki orman yangınlarının duman bulutu Bursa semalarını kapladı

Diyarbakır’da 3 ayrı noktada orman yangını

Hasankeyf'te incir hasadı başladı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu alarm

Gazze'de siyonist vahşet sürüyor: 24 saatte 51 şehit

BM'den siyonist rejime işgali genişletmeyi derhal durdurma çağrısı

Trump ile Lukaşenko telefonda görüştü

HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanı Gözüngül: AMATEM yıllardır kapalı

7 yaşındaki çocuk termal tesiste boğularak hayatını kaybetti

Bingöl’de 8 bin 332 kök kenevir ele geçirildi