• BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,44% 0,06
  • EURO

    51,08% -0,19
  • GRAM ALTIN

    6399,48% -0,28
  • Ç. ALTIN

    10645,44% 0,00

Yeşilyurt Belediyesinden eğitimcilere yönelik hizmet içi eğitim semineri

09 Şubat 2026, Pazartesi 11:40
09 Şubat 2026, Pazartesi 11:40
Yeşilyurt Belediyesinden eğitimcilere yönelik hizmet içi eğitim semineri
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Yeşilyurt Belediyesi, eğitimde kaliteyi artırmak ve öğrenci başarısını daha üst seviyelere taşımak amacıyla, Kültür ve Sanat Merkezlerinde açılan DYK, YKS ve LGS kurslarında görev yapan öğretmenlere yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenledi.

Yeşilyurt Belediyesi, eğitim yatırımları ve nitelikli insan kaynağını güçlendirmeye yönelik çalışmalarıyla, geleceğin güçlü Yeşilyurt’unu inşa etme hedefi doğrultusunda eğitim alanındaki projelerine aralıksız devam ediyor.

Kültür ve Sanat Merkezlerinde açılan DYK, YKS ve LGS kurslarında görev yapan öğretmenlere yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerleriyle eğitim hizmetlerine bir yenisi daha eklendi.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Gedik Kültür Merkezinde gerçekleşen seminere, Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Necati Çobanoğlu ile Doç.Dr.Servet Atik ile Eğitim Uzmanı Mustafa Şahintürk ve Eğitim Uzmanı Ferat Dalaman sunumlarıyla katkı sunuyorlar.

Yapılan sunumlarda sınav sistemlerindeki güncel değişiklikler, ölçme ve değerlendirme yöntemleri, etkili ders anlatım teknikleri, öğrenci motivasyonunu artırmaya yönelik yaklaşımlar ve akademik başarıyı destekleyen rehberlik çalışmaları ele alınıyor.

Seminer süresince öğretmenler, deneyimlerini paylaşarak karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Etkileşimli şekilde geçen eğitim programı, katılımcıların mesleki motivasyonunu artırırken, eğitim süreçlerine yönelik yeni bakış açıları kazandırdı.

Yeşilyurt Belediyesi’nin eğitim alanında sunduğu ücretsiz kurslarla her yıl binlerce öğrencinin DYK, YKS ve LGS sınavlarına hazırlandığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, eğitimin bir şehrin geleceğini şekillendiren en önemli unsur olduğunu ifade etti. Kültür ve Sanat Merkezlerinde açtıkları DYK, YKS ve LGS kurslarıyla öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sunduklarını dile getiren  Başkan Yardımcısı Dikenli,  “Çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerine ulaşmasında en büyük pay, fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir. Yeşilyurt Belediyesi olarak yalnızca öğrencilerimizi değil, onları yetiştiren eğitimcilerimizi de desteklemeyi asli görevimiz olarak görüyoruz. Bu tür hizmet içi eğitimlerle öğretmenlerimizin mesleki gelişimine katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi. (İLKHA) 

Ömer Faruk SEYHAN

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Bakan Kurum: Gıda israfı sadece bugünü değil, yarını da tüketir

Hindistan'a ait LPG tankerleri Hürmüz Boğazı'ndan geçti

Pezeşkiyan: ABD'de halk, ülkeyi yöneten israilli krallardan yoruldu

Adana’da bir binanın damında torpillerin patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Kuzey Kore'de yeni nesil roket motoru test edildi

COP31 kapsamında Çevre ve İklim Medya Turları'nın ilki düzenlendi

Muğla'da kaçak avlanan 80 kilogram kefal balığına el konuldu

ABD'den Katar'daki vatandaşlarına uyarı

Arap Birliği Genel Sekreterliğine Nebil Fehmi seçildi

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

CHP Genel Başkanı Özel hakkında soruşturma başlatıldı

Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü

Gazze'de alıkonulan 5 Filistinli esir serbest bırakıldı

Mersin'de trafik kazasında yaralanan kişi hayatını kaybetti

Çin ile Kuzey Kore arasında uçak seferleri yeniden başlatılacak

Meteorolojiden çok sayıda il için sağanak uyarısı

Dışişleri Bakanı Fidan, Mısırlı mevkidaşı Abdulati ile görüştü

Gazze'de can kaybı 72 bin 278'e yükseldi

İçişleri Bakanlığından 18 il için kar ve sağanak uyarısı

Slovakya’dan AB’ye veto tehdidi

Harkov Bölgesi'nde bir yerleşim yeri daha Rusya'nın kontrolüne geçti

Yapıcıoğlu'ndan IKBY Başkanı Barzani'ye "geçmiş olsun" telefonu

Uzmandan obezite uyarısı: Hareketsiz yaşam obezite riskini artırıyor

Mardin’de kuyumcudan 60 bin liralık yüzük çalındı: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Siirt’te uyuşturucu operasyonu: 9 kilo 700 gram esrar ele geçirildi

Gaziantep’te çocuklar camide buluştu

Malatya'da zincirleme kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep’te çok sayıda elektronik ürün ele geçirildi: 1 gözaltı

Ticaret Bakanlığı: israil ile ticaret iddiaları yalandır

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bakan Kurum: Gıda israfı sadece bugünü değil, yarını da tüketir

Hindistan'a ait LPG tankerleri Hürmüz Boğazı'ndan geçti

Pezeşkiyan: ABD'de halk, ülkeyi yöneten israilli krallardan yoruldu

Adana’da bir binanın damında torpillerin patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Kuzey Kore'de yeni nesil roket motoru test edildi

COP31 kapsamında Çevre ve İklim Medya Turları'nın ilki düzenlendi

Muğla'da kaçak avlanan 80 kilogram kefal balığına el konuldu