• BIST 100

    9799,37%-0,08
  • DOLAR

    35,92% -0,03
  • EURO

    37,44% 0,27
  • GRAM ALTIN

    3313,89% 0,85
  • Ç. ALTIN

    5316,88% 1,35

Yetim Buğlem’in park isteğini yerine getirdi

GÜNDEM 17.04.2023 11:55:10 0
Yetim Buğlem’in park isteğini yerine getirdi

Yetim Buğlem’in park isteğini yerine getirdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, anaokulu öğrencisi olduğu dönemde, “Başkan amca, ben buraya park istiyorum” diyen Buğlem Erketir’in isteğini yerine getirerek, evinde ziyaret etti.
Ramazan Ayı süresince aralıksız aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, okuduğu ana okuluna park yapılmasını isteyen Buğlem Erketir ve annesi Hamide Erketir’i evinde ziyaret etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, 3 yetim çocuk annesi Hamide Erketir ve çocuklarıyla yakından ilgilendi ve kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Buğlem ile okul ziyaretinde yaşadığı anıyı paylaşan Başkan Fadıloğlu, Buğlem’in kendilerinden oyun parkı yapılmasını talep ettiğini, kendilerinin de bu talebi karşıladıklarını aktardı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, aynı gün; Evren Sürel, Müjgan Kocalar, Leyla Tabur, Feride Yelocağı, Ümran Süral ile Arzu Yaşar’ın da misafiri oldu.
Buğlem’in talebi yönünde, okula oyun parkı yapıldı
Hamide Erketir’in evinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün, Hamide Hanım’ın evinde misafiriz. Ben öncelikle misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ramazan ziyaretleri çerçevesinde hemşerilerimizle bir arada olmaya gayret gösteriyoruz. Tabii burada Buğlem ile bizim bir anımız var. Daha önce Buğlem anasınıfındayken, okulun parkından dolayı şikayette bulunmuştu, parkı yetersiz bulmuştu. “Başkan amca ben buraya park istiyorum” demişti. Hakikaten okulda da yoğun bir nüfus vardı ve ana sınıfı da hareketliydi. O zaman ekip arkadaşlarımız ilgilendiler. Buğlem’in talebi yönünde, okula oyun parkı yapıldı. Buğlem tabii şu anda birinci sınıfta ve aynı okulda devam ediyor. Biz de Buğlem’i bugün Ramazan Ayı münasebetiyle ziyarete geldik. Zaten Buğlem duruşuyla da naif bir kızımız. Bize çok güzel bir hediye almış. Buğlem, Başkan amca devamlı not alıyor, düşüncesiyle bir kalem ve bir ajanda hediye etti bize. Bu misafirperverliği ve hediyesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Annemiz, Hamide Hanım’a yürekten teşekkür ediyorum. Pırlanta gibi evlatlar yetiştiriyor. İnşallah, vatana ve milletimize hayırlı bireyler olmasını diliyorum. Ben, tekrar misafirperverlikleri ve hediyesi için Buğlem’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Dertlerimize derman olmaya çalışıyor
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hamide Erketir, “Öncelikle Başkanımıza bizleri evimizde ziyaret etmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız, hiçbir zaman bizi ve çocuklarımızı yalnız bırakmıyor. Her zaman sorunlarımızla ilgileniyor, dertlerimize derman olmaya çalışıyor. Biz Başkanımızdan her zaman razıyız, Allah da kendisinden her zaman razı olsun. Bugün de evimize misafir olmasından dolayı çok mutlu oldum. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Diyarbakır'da haksız fiyat artışı etiketi denetimlerinde 13 milyon TL ceza kesildi

MESOB Başkanı Keskin: İş yerlerinin yapımı hızlandırılmalı ve teslim aşamasına geçilmelidir

Gazze'deki hükümet: Bu topraklardan gitmesi gereken varsa o da işgaldir!

Şanlıurfa'da çıkan bıçaklı kavgada 9 kişi yaralandı

Başkan Er: Yaşanılan acıları unutmadan geleceği birlikte inşa edeceğiz

Siirt'te güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

HAKSİAD: Bina yapı yönetmelikleri günümüz ve bölgemiz şartlarına uygun hale getirilmesi bir zorunluluktur

Başkan Taşkın: 6 Şubat'ta yanımızda olan herkese minnettarız

Gazi Ebu Tamaa: Şefkatli baba ve sert lider...

İletişim Başkanlığından "Asrın felaketinin 2. Yılı: İnşa ve İhya Çalışmaları" kitabı

Diyarbakır'da kış ortasında yaz keyfi: Çocuklar Anzele'de yüzdü!

Mardin’de iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı

Kuraklık alarmı: Verim düşüklüğü yüzde 80'i bulabilir

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit: 6 Şubat acımızı ve kayıplarımızı asla unutmayacağız

ABD’de 100 bin tavuk yumurtası çalındı

Meteoroloji'den Akdeniz Bölgesi için fırtına uyarısı

Dünya genelinde Trump’ın Gazze planlarına tepkiler

Hava soğumayınca kışlık kıyafetler elde kaldı

Memur-Sen: DEM'li belediyenin Kürtleri temsil anlayışı Kürt emekçilerin ekmeğini çalma şeklini almıştır

İzmir’de kümese gizlenmiş uyuşturucu ve silah ele geçirildi

MTB Başkanı Özcan: Depreme dayanıklı kentler inşa etmek ülkemizin gündeminde olmak zorunda

Meksika, ABD sınırına asker konuşlandırıyor

Gaziantep'te 212 bin araç denetlendi

23 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

Kullanılmış giysiler geri dönüşüme kazandırılıyor

HÜDA PAR’dan başıboş köpeklerle ilgili soru önergesi

Akdeniz Bölgesi'nde kuvvetli rüzgâr ve fırtına bekleniyor

İşgalci siyonistlerin Batı Şeria’daki saldırıları 16'ncı gününde

Doğudaki 2 kente "kuvvetli" kar uyarısı

Bakan Fidan: Trump'ın Gazze açıklaması kabul edilemez

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ