Tarih: 26.10.2024 15:25

Yetimler Vakfı, Gazze için Bursa'da destek standı kurdu

Facebook Twitter Linked-in

İşgal rejiminin Filistin'e yönelik sürdürdüğü katliam ve soykırımlar devam ederken Aksa Tufanı Operasyonunun başlangıcı olan 7 Ekimde Yetimler Vakfı, Gazze halkının yaralarını sarmak amacıyla acil yardım kampanyası başlattı.

İlk günden bu yana Gazze'nin yaralarını sarmaya yönelik yardım çalışmaları yürüten Yetimler Vakfı, direniş hareketi için milat olan 7 Ekim gününün yıldönümünde yeni bir yardım kampanyası başlatma duyurusunu yapmıştı.

Yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, Gazze'ye acil yardım çağrısıyla çalışma başlattı.

'Aksa Tufanı' operasyonu öncesinde farklı periyodlarla Filistin'e yardımlarını ulaştıran Yetimler Vakfı, işgal rejiminin Gazze'ye yönelik başlattığı son saldırılar dolayısıyla stant çalışmasına yöneldi.

Yetimler Vakfı Bursa Temsilciliğinin 15 Temmuz (Şehreküstü) Meydanında kurduğu resim sergisi ve Gazze'ye acil yardım standına hem büyükler hem de küçük çocuklar yoğun ilgi gösterildi.

Yardım standına gelen çocuklardan kimisi ailesinden aldığı parasını, kimisi cebindeki harçlığı, kimisi de kumbarasında biriktirdiği paralarını bağışladı. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —