Tarih: 03.09.2024 10:34

Yetimler Vakfı Van’da yetim çocuklara kırtasiye yardımında bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Yaptıkları yardım faaliyetleriyle ismini sıkça duyuran Yetimler Vakfı, hayırseverlerin yapmış olduğu yardımları ihtiyaç sahibi yetim ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Yetimler Vakfı Van Temsilciliği, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi yetim çocukları kırtasiye yardımı ile sevindirdi.

Türkiye genelinde başlatılan "Bir Yetimi Sen De Okut" kampanyasıyla kırtasiye yardımlarını sürdüren Yetimler Vakfı, Van’da yetim çocukları yalnız bırakmıyor.

Çocuklar için hazırlanan kırtasiye yardımı paketlerinde, çantalardan defter çeşitlerine, kalemlerden yapıştırıcı ve boya malzemelerine kadar öğrenciler için ihtiyaç duyulan her şey bulunuyor.

"Çocukların sevincine ortak oluyoruz"

Okula başlayan çocukların sevinç ve heyecanlarına ortak olduklarını dile getiren Yetimler Vakfı Van Temsilcisi Erkut Özbey, "Her yıl düzenli olarak eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte kırtasiye yardımı yapıyoruz. Bu hayrı, hayırseverlerin yardımıyla gerçekleştiriyoruz. Sizlerden istediğimiz yetimleri yalnız bırakmamanızdır, desteklerinizi sürdürmenizdir. Hayırseverlerin desteğiyle yüzlerce değil on binlerce kişiye ulaşmayı hedefliyoruz." dedi.

Özbey, kampanyaya 100 çocukla başladıklarını belirterek kırtasiye yardımlarının Eylül ayı boyunca devam edeceğini söyledi. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —