Tarih: 13.10.2024 16:42

Yetimler Vakfı'ndan Erzincan'da Gazze için Yardım Kermesi

Facebook Twitter Linked-in

Aksa Tufanı Operasyonu sonrası Gazze başta olmak üzere tüm Filistin topraklarında soykırımcı işgalcilerin katliamlarına maruz kalan Filistinli Müslümanlarla başından beri dayanışma örneği sergileyen Yetimler Vakfı, aldığı bir yıllık izinle yeni bir yardım çalışması daha başlattı.

Türkiye genelinde "Gazze'ye Acil Yardım" seferberliği başlatan ve çeşitli etkinlikler düzenleyen Yetimler Vakfı, bu etkinliklerden elde ettiği gelirleri Gazze'ye ulaştıracak.

Bu kapsamda Erzincan'da kermes düzenleyen Yetimler Vakfı, üye ve gönüllüleri aracılığıyla açtıkları stantlarda ev işi yiyecekleri, el işi yazmaları, kefiyeleri, giysileri ve oyuncakları halkın beğenisine sunarak Gazze için yardım çalışması yürüttü.

Erzincan Dörtyol Cumhuriyet Meydanı'nda açılan ve 2 gün süren kermese halk yoğun ilgi gösterdi.

Konuya ilişkin Yetimler Vakfı Erzincan Temsilciliği adına konuşan Furkan Çoban, açtıkları kermeste emeği geçen ve yardımlarını esirgemeyen duyarlı halka teşekkürlerini iletti.

Çoban, "Yetimler Vakfı Erzincan Temsilciliği olarak 7 Ekim Aksa Tufanı'nın yıldönümü sebebiyle Gazze'deki kardeşlerimize yardım için düzenlediğimiz kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Burada bize yardımcı olan tüm üye ve gönüllülerimize, Gazzeli kardeşlerimizden yardımlarını esirgemeyen tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Gazze'deki direnişe ve direnen mücahitlere selam gönderen Çoban, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Tüm dünya devletlerinin kör, sağır ve dilsiz kaldığı bu katliama, bu soykırıma Yetimler Vakfı olarak en başından beri yardımlarımızı ve dualarımızı hiçbir zaman eksik etmedik ve etmeyeceğimizi bildiriyoruz. 40 binden fazla şehidimize, Şehid lider İsmail Heniyye'ye, Gazze'nin izzetli direnişine Erzincan'dan selam gönderiyoruz." (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —