-
BIST 100
14559,17%1,07
-
DOLAR
48,48% 0,03
-
EURO
56,43% 0,12
-
GRAM ALTIN
6862,21% 1,12
-
Ç. ALTIN
10936,44% 0,06
Yetimler Vakfı’ndan yüzlerce yetim öğrenciye kırtasiye desteği
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Yetimler Vakfı, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte "Bir Yetimi Sen de Okut Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi yüzlerce yetim öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.
Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Yetimler Vakfı, yeni eğitim öğretim yılında da ihtiyaç sahibi yetim çocukları yalnız bırakmadı. "Bir Yetimi Sen de Okut Projesi" kapsamında yürütülen çalışma ile ihtiyaç sahibi yüzlerce yetim öğrenciye çanta, defter, kalem ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim paketleri dağıtıldı.
Kırtasiye yardımı çalışmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Genel Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, yeni eğitim öğretim yılında da yetim çocukların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
"Yetim kardeşlerimizin eğitim hayatına destek olmaya devam edeceğiz"
Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde gerçekleştirilen yardım çalışmasıyla öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sunmayı hedeflediklerini belirten Ünsal "Yetimler Vakfı olarak 2026-2027 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda da yetim kardeşlerimizin eğitim hayatına destek olmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim öğretim döneminde, yetim kardeşlerimizi merkezimizde bir araya getirerek ihtiyaç duydukları kırtasiye malzemelerini kendilerine ulaştıracağız. Defter, kalem, çanta ve diğer eğitim ihtiyaçlarından oluşan kırtasiye paketlerimizle çocuklarımızın okul heyecanına ortak olacağız. " dedi.
"Onların yüzlerindeki tebessüm bizim için büyük önem taşıyor"
Her çocuğun eğitim hayatına daha iyi şartlarda devam edebilmesi için çalışmalar yürüttüklerini belirten Ünsal, ihtiyaç sahibi yetim çocukların eğitim yolculuklarında yalnız bırakılmaması gerektiğini vurguladı.
Ünsal "Her çocuğun eğitim hayatına daha iyi şartlarda devam edebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyor, ihtiyaç sahibi yetim kardeşlerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Onların yüzlerindeki tebessüme vesile olmak ve eğitim yolculuklarında ihtiyaç duydukları desteği sağlamak bizim için büyük bir önem taşıyor." ifadelerini kullandı.
Çalışmaların hayırseverlerin desteğiyle daha fazla yetim çocuğa ulaştırılabileceğini belirten Ünsal, eğitim yardımlarına destek çağrısında bulundu.
Ünsal "Siz değerli hayırseverlerimizin destekleriyle daha fazla yetim kardeşimize ulaşabilir, onların kırtasiye ve eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sunabiliriz. Allah, destekleriyle yetim kardeşlerimizin yüzünü güldüren ve eğitimlerine katkı sunan tüm hayırseverlerimizden razı olsun." diye konuştu. (İLKHA)
Gazze'de şehit sayısı 73 bin 669'a yükseldi
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde koordinasyon ve faaliyet değerlendirme toplantısı yapıldı
DMM’den orman yangınlarıyla ilgili araç ve donanım açıklaması
Battalgazi'de temizlik çalışmaları farklı noktalarda sürüyor
All Alçı Sanayi, Halka Arz İçin Sermaye Piyasası Kurulu'na Başvurdu
Lübnan'daki Filistinli mülteciler UNRWA'nın hizmet kısıtlamalarını protesto etti
İzmir’de kırtasiyelerde okul alışverişi hareketliliği başladı
Teksas'ta tarih müfredatı, uzman uyarıları ve öğrenci itirazlarına rağmen İslam'ı kötüleyen şekilde kabul edildi
Siyonist rejimden Lübnan'ın güneyine yeni hava saldırıları
OECD’den Türkiye’nin PISA başarısına övgü
Yanardağ püskürmesinden sonra Endonezya'da uçuşlar yeniden başladı
ÖZYES sonuçları erişime açıldı
Yüzlerce davayı etkileyen DNA verilerini değiştirme skandalına 10 yıllık hapis cezası
PISA 2025’te Türkiye çevre biliminde OECD ortalamasını aştı
Eğitim-Bir-Sen’den Adidas’a sert tepki
Bilecik’te otobüste sentetik ecza ele geçirildi
İşgalciler, Filistinlileri Mescid-i Aksa'dan uzaklaştırma kararlarını artırdı
Diyarbakır surlarında bitmeyen restorasyon tepkisi
Konya'da şehir hastanesi tramvay hattının ilk etabı hizmete açıldı
Siyonist rejim İngiltere'nin Kudüs'teki konsolosluğunu kapatıyor: Temsilcilere 7 gün süre
Mersin'de "İl Müftülüğü Külliyesi" değerlendirme toplantısı
Tunceli’de sahte altın operasyonu: 2 şüpheli yakalandı
Büyükbaş hayvancılık desteklerinde artış yapıldı
Şanlıurfa'da KPSS tartışmalarına tepki: Şehrimizi hedef alan saldırıları kabul etmiyoruz
Kızıltepe Kuyumcular Derneği Başkanı Güç: Yılbaşına doğru altın 8 bini bulabilir, şu an yatırım yapma zamanı
Tekirdağ'da denize girmek 2 gün yasaklandı
Traktör ve tarım ekipmanı satıcıları Batman'da kooperatifleşti
AHBİB'in ağustos ihracatı 148,4 milyon dolar oldu
Umut Kervanı’ndan Siverek’te öğrencilere kırtasiye desteği
Nepal'deki sel felaketinde can kaybı 1367'ye ulaştı
Yükleniyor







