GÜNDEM 13.02.2023 11:35:15 0

Yıldırım Belediyesi deprem bölgesinde var gücüyle çalışıyor

Yıldırım Belediyesi deprem bölgesinde var gücüyle çalışıyor
Haberi Sesli Oku

Yıldırım Belediyesi deprem bölgesinde var gücüyle çalışıyor

Yıldırım Belediyesi deprem bölgesindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra barınma sorununun çözümü için bir yandan konteyner kent kurulurken depremzedelere her gün 4 bin kişilik sıcak yemek veriliyor.
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin arından tüm mesaisini deprem bölgesine yoğunlaştıran Yıldırım Belediyesi ekiplerinin çalışmalarına destek olmak için bölgeye giden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa’ya döndü. Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini ileten Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Başkan Mehmet Çınar ile birlikte çadır kurulumu yapan Yıldırım Belediyesi ekiplerini ziyaret etti. Ardından Kahramanmaraş’ta gece gündüz demeden saha faaliyetlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ile bir araya gelen Başkan Oktay Yılmaz, kahramanlara teşekkür etti.
Malatya’da 300 konteynerden oluşan bir yaşam merkezinin kurulacağını aktaran Başkan Yılmaz, “Tüm imkanlarımızla deprem bölgesindeyiz. İnsanlarımızın yaralarını biraz olsun hafifletmek, yaralarına merhem olmak için çaba sarf ediyoruz. Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 4 noktada her gün 4 bin kişilik sıcak yemek ikramı yapıyoruz. Ayrıca 3 çöp toplama kamyonu ve 9 personel temizlik çalışmaları da yürütüyoruz. Depremin ilk gününden itibaren 35 tır yardım malzemesi bölgeye gönderdik. Yıldırımlıların da desteği ile bölgeye yarımlarımız devam edecek. Bölgede, personelimiz ve görevlilerden oluşan 350 kişilik ekibimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaşadığımız bu büyük felaketi dayanışmayla aşacak, yaralarımızı birlikte saracağız. Bir hayata dokunabilmek, bir sevince ortak olabilmek için belediye olarak tüm mesai ve performansımızı deprem bölgesine yoğunlaştırdık. Amacımız bir fazla can kurtarmak ve depremin yaralarını en hızlı şekilde sarmak” dedi.
[gallery ids=',111309,111310,111311']

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Kırım Tatar Türkü" sürgünü mesajı

İDEV Başkan Yardımcısı Taş: Hedefimiz Gazze'yi gündeme taşımaktı, şükürler olsun başardık

Karikatür sergisini gezen vatandaşlar: Gazze ümmetin imtihanıdır

Malatya'da pitbull dehşeti: 2 yaralı

Endonezya'daki Lewotobi Dağı patladı

DMD hastası minik Yusuf Kerem, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor

Batman'da 30 katılımcı, "Siyer Mektebi" eğitimini başarıyla tamamladı

TESSEP: Boşanmanın başlıca sebebi ilgisizlik ve yanlış anlaşılma

Somali'de patlama: 11 ölü

Endonezya'da sel: Bir ölü 19 kayıp

95 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

Silvan Yolunda Korkunç Kaza: İkisi Ağır 7 Yaralı!

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 53 bin 339'a yükseldi

Ürdünlü analist: Arap Zirvesi sonuçlarına güvenemeyiz; Filistin direnişinin kararlığına dayanmalıyız

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Günaydın: Aile bağlarının zayıflaması, gençleri duygusal ve yönlendirilmiş kararlara sürüklüyor

Yeryüzü Doktorları: Gazze'ye sağlık çalışanlarının ve insani yardımın girişine izin verilmeli

Milletvekili Ramanlı: Halkın sorunlarını yerinde görmeden çözüm olmaz

Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 125 milyon TL ceza

İşgalcilerin saldırılarında 3 gazeteci daha şehit oldu

Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem

Ambulansa yol vermeyen düğün konvoyuna ceza yağdı

Hindistan'da yangın: 17 ölü

Hindistan’da yıldırım düşmesi sonucu 15 kişi öldü

Alkollü sürücü şarampole devrildi: 4 yaralı

Meteoroloji’den kuvvetli yağış, rüzgar ve toz taşınımı uyarısı

Siyonist rejim Batı Şeria'nın ilhakına hukuki zemin hazırlıyor

Marmara ve Batı Karadeniz'de kuvvetli sağanak yağış uyarısı

İşgalciler Batı Şeria'da bir çocuğu katletti

Şanlıurfa'da ‘Gazze için nöbet’ programı düzenlendi

Adanalı gençler helal dairesinde bir araya geldi

Yükleniyor