GÜNDEM 30.04.2024 11:40:02 0

Yılmaz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Yılmaz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi
Haberi Sesli Oku

Yılmaz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen organizasyonlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Başkan Umut Yılmaz verdi. Çocuklardan, akademik başarılarıyla ilgili söz alan Başkan Yılmaz, başarılı her çocuğu ödüllendireceğinin sözünü verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesinin kurumlar arası iş birliğiyle organize ettiği geleneksel spor organizasyonlarında derece yapan öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi. Şehitkamil Sanat Merkezi’ndeki ödül töreni; paydaş kurum temsilcileri, antrenörler, dereceye giren 249 sporcu ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
3x3 Basketbol Turnuvası, Minikler Futbol Şenliği ve Mangala Turnuvası’na toplam 820 sporcu öğrenci katılım sağladı.
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, kategorilerinde dereceye giren sporcu öğrencilere branşlarına özgü spor malzemeleri, kupa, madalya ve başarı belgesi takdim etti.
“Yarın çok daha güzel şeyler başaracaksınız”
Ödül töreninde çocuklara hitaben konuşan Başkan Umut Yılmaz, “Güzel, en duygulu hitap ettiğim kesin, ah işte bu çocuklar. Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Dünyanın hiçbir ülkesinde, çocuklara hediye edilmiş bir bayram yok. Mustafa Kemal’in kıymetini bilin. Sizler zoru başardınız. Bugün burada oturuyorsanız inandığınız içindir. Her biriniz yarıştınız, arkadaşlarınızla birlikte mücadele ettiniz ve başardınız. Bugün de bakın buradasınız. Hepinizin ne güzel boyunlarında madalyalarını görüyorum. Çok güzel şeyler. Siz eğer bunu başarıyorsanız siz yarın çok daha güzel şeyler başaracaksınız. Hepiniz. Derslerinizde başarılı olun, abiniz yanında. Tatile gidecekseniz, beraber gideceğiz ama başarılarla” ifadelerini kaydetti.

İsviçre’de alp buzulunun kopması felakete yol açtı

HSK'ya 4 yeni üye atandı

Ambulans ile cip çarpıştı: 4 yaralı

UNICEF: Sudan'da kolera nedeniyle 1 milyondan fazla çocuk büyük risk altında

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 9 Aralık'tan itibaren 250 bin Suriyeli ülkesine döndü

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Metrekareye 34 kilogramı bulan yağış düştü

Çankırı'da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Angola’da petrol platformunda yangın: 3 ölü, 17 yaralı

Tayland-Kamboçya sınırında sıcak çatışma

Damdan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

MTB Başkanı Özcan: Yatay silolar tarım ve hayvancılık için önemli bir yatırım

Çin, tartışmalı adalara bombardıman uçakları konuşlandırdı

Malatya'da semt konakları öğrenci seçme sınavı yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesinden glütensiz kafe

Starship roketinin fırlatması başarısızlıkla sonuçlandı

Japonya’da yapay zekâ yasası kabul edildi

HÜDA PAR'dan Sarıçam’daki çöplük sorunu için yetkililere çağrı

Malatya Büyükşehir Belediyesinden uygulamalı kurban kesimi eğitimi

Dışişleri Bakanı Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

"Don olayından etkilenen çiftçilere destek verilmeli"

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit: İlçemizin ulaşım alt yapısını güçlendiriyoruz

Şiddetli sağanak nedeniyle hastanenin tavanı çöktü

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Dinç: Karma eğitim dayatmasından artık vazgeçilmeli

Rusya: Ukrayna'ya 2 Haziran'da İstanbul'da görüşmek için teklifte bulunduk

Malatya'da yıldırımın çarptığı çoban hayatını kaybetti

Peskov: Almanya savaş kışkırtıcılığı yaparak Ukrayna'yı savaşa devam etmeye zorluyor

İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Malatya'da sağanak yağış su baskınlarına yol açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karabağ’daki bağımsızlık zaferi, Azerbaycan’ı çok daha güçlü kılıyor

Avrupa Birliği, Suriye'ye yönelik yaptırımlarını resmen kaldırdı

Yükleniyor