Yılmaz, geleceğin şoförleriyle buluştu

Tarih: 10.05.2024 16:40
Yılmaz, geleceğin şoförleriyle buluştu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Yılmaz, geleceğin şoförleriyle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında geleceğin sürücüleriyle bir araya geldi. Yılmaz, “Babasını, trafik kazasında kaybetmiş biri olarak lütfen; sizlerden ricam, trafik kurallarına uyun” dedi.
Trafik Haftası dolayısıyla Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı’nda eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilerle birlikte teorik derse katılan Başkan Yılmaz, daha sonra çocukların araç kullanarak uygulamalı eğitim aldıkları derse katılım sağladı.
Trafikte güvenliği sağlamanın önemine işaret eden Başkan Avukat Umut Yılmaz, özellikle genç neslin trafik bilincinin yükseltilmesinin toplumun geleceği için hayati bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. Bireylerin, trafikte daha bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmelerini teşvik etmeyi amaçladıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, trafik bilincinin toplumun her kesiminde yaygınlaştırılması ve trafik kazalarının önlenmesi için yürütülen eğitim faaliyetlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.
Yılmaz, eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.
“Trafik kurallarının ne kadar önemli olduğunu anlattık”
Ziyareti sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, “Bu hafta, Trafik Haftası. Babasını, trafik kazasında kaybetmiş biri olarak lütfen; sizlerden ricam, trafik kurallarına uyun, uymayanları ağır bir biçimde uyarın. Trafik kurallarının ihlali, asla affedilmemesi gerekir. Lütfen sizlerden ricam, çoluk çocuğunuz, bizler, başkaları için kurallara uyun. Bugün de burada miniklerimize, çocuklarımıza trafik kurallarının ne kadar önemli olduğunu anlattık. Onlar bizden daha bilinçli, sürücülerden daha bilinçli. Eğitim, küçükken olur. Lütfen, çocuklarımızı dinleyin. Onların sağlığı, onların geleceği için kurallara uyun” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile kurumunu korumak en temel vazifemiz

Ukrayna: ABD'nin silah teslimatı devam etmeli

Tatil dolandırıcılıklarından korunmanın yolları

Sakarya'da panelvan kazası: 6 yaralı

Bakü-Moskova hattında tansiyon yükseldi

Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi

"Şeriat isteyenler, asılacaksınız" tehdidinde bulunan provokatör yakalandı

ABD, Ukrayna'ya mühimmat sevkiyatını durdurdu

Erzurum'da 4,1 büyüklüğünde deprem

ABD'de havai fişek deposunda patlama

Hazreti Muhammed'e hakaret edilmesine ilişkin soruşturmada 4 kişi tutuklandı

Rusya Luhansk'ta tam kontrol sağladı

Şanlıurfa STK Platformu'ndan Leman Dergisi'ne sert tepki

Yaz aylarında göz sağlığına dikkat!

Pakistan’da patlama: 4 ölü, 11 yaralı

Şanlıurfa merkezli dolandırıcılık operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den kurum ziyaretleri

Gazze'de şehit sayısı 57 bini aştı

Kızıl tilki fotokapana yakalandı

Bakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüştü

Sigorta Uzmanı Ceyhan: Araçlarda yüzde 60'ın altında bir hasar sonrası, değeri yüzde 50'ye kadar düşebilir

Uganda'ya ait askeri helikopter düştü: 5 kayıp 3 yaralı

İran Atom Enerjisi: Nükleer sanayi, bombardımanla yok edilebilecek bir şey değil

Doğru güneş gözlüğü nasıl olmalı?

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Pakistan'da muson yağmurları: 64 ölü

Umut Kervanı Doğubayazıt Temsilciliği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et yardımı

İzmir ve Bilecik'te "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilanı

Hatay'da 3 gündür devam eden orman yangını kontrol altında

Köylüler imece usulü ile tıkanmış kanalları açıyor

Yükleniyor