• BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımını kendi elleriyle yaptı

GÜNDEM 6.07.2024 15:34:46 0
Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımını kendi elleriyle yaptı

Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımını kendi elleriyle yaptı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, köyleri ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi ailelere kendi elleriyle gıda yardımında bulundu.
Belediye Başkanı Umut Yılmaz; Güngürge, Karasakal ve Çağkuyu Mahallesi’ni ziyaret ederek burada yaşayan vatandaşlarla samimi sohbetler yaptı ve mahalle sakinlerinin sorunlarını, önerilerini ve eleştirilerini dinledi.

Ziyaret ettiği her köyde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yaşatma hedefiyle çalıştıklarını kaydetti. Başkan Umut Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, halkın her zaman yanında olmaya ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini söyledi.
Şehitkamil’in köylerinde gıda ürünlerini kendi taşıyarak ailelere teslim eden Başkan Yılmaz, “Yaptığımız sosyal yardımları artırarak sürdüreceğiz. Amacımız, Şehitkamil’de hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamamasıdır” dedi.
“Gıda yardımı geçici çözüm, kalıcı çözümler bulacağız”
Başkan Umut Yılmaz, köy ziyaretleri sırasında ihtiyaç sahibi ailelere bizzat gıda yardımı yaptı. Her bir yardım paketini kendi elleriyle taşıyarak ailelere teslim eden Yılmaz, bu davranışıyla vatandaşların takdirini kazandı. Gıda yardım paketlerinde temel gıda maddelerinin yanı sıra, uzun süreli kullanım için çeşitli ürünler de yer aldı. Yılmaz, yardım paketlerinin sadece geçici bir çözüm olduğunu, aynı zamanda ailelerin ihtiyaçlarına kalıcı çözümler bulmak için de çaba sarf edeceklerini vurguladı.
Yaşlılar ve hastaları unutmadı
Başkan Yılmaz, özellikle yaşlılar ve hastaların evlerine giderek onları ziyaret etti ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Bu ziyaretler sırasında, ihtiyaçlarını doğrudan kendilerine ileten vatandaşlar, Yılmaz’ın sıcak ve samimi yaklaşımından büyük memnuniyet duydu.
Çocuklara oyuncak hediye
Ziyaret ettiği köylerde çocukları da unutmayan Başkan Yılmaz, onlara çeşitli oyuncaklar hediye ederek, miniklerin yüzlerini güldürdü. Çocuklarla yakından ilgilenen Yılmaz, onların mutluluğunu paylaşarak, çocukların daha sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
“Sosyal yardımlar artarak devam edecek”
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, sosyal yardımlaşma projelerinin süreceğini ve daha fazla kişiye ulaşmak için gayret göstereceklerini ifade etti. Yılmaz, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek adına yapılan bu tür çalışmaların önemine değinerek, “Yaptığımız sosyal yardımları artırarak sürdüreceğiz. Amacımız, Şehitkamil’de hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamamasıdır” diye konuştu.

95 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

Silvan Yolunda Korkunç Kaza: İkisi Ağır 7 Yaralı!

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 53 bin 339'a yükseldi

Ürdünlü analist: Arap Zirvesi sonuçlarına güvenemeyiz; Filistin direnişinin kararlığına dayanmalıyız

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Günaydın: Aile bağlarının zayıflaması, gençleri duygusal ve yönlendirilmiş kararlara sürüklüyor

Yeryüzü Doktorları: Gazze'ye sağlık çalışanlarının ve insani yardımın girişine izin verilmeli

Milletvekili Ramanlı: Halkın sorunlarını yerinde görmeden çözüm olmaz

Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 125 milyon TL ceza

İşgalcilerin saldırılarında 3 gazeteci daha şehit oldu

Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem

Ambulansa yol vermeyen düğün konvoyuna ceza yağdı

Hindistan'da yangın: 17 ölü

Hindistan’da yıldırım düşmesi sonucu 15 kişi öldü

Alkollü sürücü şarampole devrildi: 4 yaralı

Meteoroloji’den kuvvetli yağış, rüzgar ve toz taşınımı uyarısı

Siyonist rejim Batı Şeria'nın ilhakına hukuki zemin hazırlıyor

Marmara ve Batı Karadeniz'de kuvvetli sağanak yağış uyarısı

İşgalciler Batı Şeria'da bir çocuğu katletti

Şanlıurfa'da ‘Gazze için nöbet’ programı düzenlendi

Adanalı gençler helal dairesinde bir araya geldi

Avrupa Konseyi Başkanı Costa: Gazze'deki sivil katliamı ve abluka derhal sona ermeli

Gazze Hükümeti: Son 48 saatte 200'den fazla şehit, 300 bin kişi zorla yerinden edildi

HAMAS: Sığınmacıların çadırlarını hedef alan saldırı, Netanyahu'nun faşist vahşetinin yansımasıdır

Siyonist rejim çadırlarda yaşayan sivilleri vurdu: Gazze’de gece yarısından bu yana en az 72 şehit

Hindistan'da yıldırım düşmesi sonucu 15 kişi öldü

Fas, Şam Büyükelçiliğini yeniden açacağını duyurdu

Rusya, Aleksandropol yerleşim birimini ele geçirdi

Almanya': Ukrayna’ya asker konuşlandırmaktan çok uzağız

Macaristan, Ukrayna'nın AB üyeliğine karşı

Arap Birliği Gazze için acil ateşkes çağrısı yaptı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ