• BIST 100

    10857,17%-0,28
  • DOLAR

    42,46% 0,12
  • EURO

    49,23% 0,22
  • GRAM ALTIN

    5677,62% 0,76
  • Ç. ALTIN

    9257,74% 0,00

Yılmaz, Şehitkamil’i karış karış geziyor

22 Ağustos 2024, Perşembe 12:35
22 Ağustos 2024, Perşembe 12:35
Yılmaz, Şehitkamil’i karış karış geziyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yılmaz, Şehitkamil’i karış karış geziyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halkla iç içe olma vizyonunu sürdürüyor ve ilçe genelinde sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği yoğun ziyaret programlarına gece saatlerine devam ediyor. Başkan Yılmaz, “Yapılması gereken şeyleri yapmak için gece-gündüz uğraşıyorum. Yapacağız da. Biz, yapacağız. Bahanenin arkasına sığınmayacağız” dedi.
Güne sabahın erken saatlerinde, Şehitkamil ve Şahinbey Ziraat Odaları’na yaptığı ziyaretlerle başlayan Başkan Umut Yılmaz, bölgedeki çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi. Başkan Yılmaz, tarımın ülkemiz için stratejik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, çiftçilere verilen desteğin arttırılması gerektiğini söyledi. Başkan Yılmaz, daha sonra CHP Gaziantep Kadın ve Gençlik Kolları toplantılarına katıldı.
Şehitkamil’in dört bir yanındaki mahalleleri ziyaret eden Başkan Umut Yılmaz, vatandaşlarla birebir temas kurarak onların taleplerini dinliyor. Çıksorut bölgesinde hem mahalle sakinleri hem de kadınlarla yaptığı toplantılarda, bölgenin ihtiyaçlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın bir diğer durağı ise Gaziantep Besnililer Derneği ve Kays Aşireti Gaziantep Ceysler Derneği oldu. Başkan Yılmaz, hemşehri derneklerine yaptığı ziyaretlerde, dernek üyeleriyle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinledi.
Fıstıklık ve onat Kutlar’da yoğun ilgi
Başkan Yılmaz, Fıstıklık ve Onat Kutlar Mahallesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle, mahalle sakinleriyle birebir temas kurmaya devam etti. Bu buluşmalarda, mahalle sakinlerinin sorunları ve önerileri dinlendi, belediye hizmetlerine ilişkin görüşler alındı. Başkan Yılmaz, her iki mahallede de samimi ve sıcak bir atmosferde geçen toplantılarda, belediye olarak mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
Fıstık mitingine davet
Başkan Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Gaziantep’e yapacağı ziyareti hatırlatarak, “Cumartesi günü Genel Başkanımız Özgür Özel Gaziantep’e geliyor. İşçinin, kadının, emekçinin derdini anlatmak için, ev kiralarını konuşmak, itiraz etmek ve çözüm önerileri sunmak için saat 18.00’de meydanda olacağız. Lütfen, bizi yalnız bırakmayın. Sizden rica ediyorum, lütfen gelin.” diyerek halkı, İstasyon Meydanı’ndaki buluşmaya davet etti.
“Kimin hangi partili olduğuyla ilgilenmiyorum”
Tüm mahallelerde sorunların çözümü için gece-gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, “Halkımız bize çok büyük destek verdi. Ziyaret ettiğimiz her adreste, farklı partili yurttaşlarımız var. Ben, ziyaret ettiğimiz noktalarda bize gösterdikleri ilgi ve destek için çok teşekkür ediyorum. Ben bir mahalleye giderken, kimin hangi partili olduğuyla ilgilenmiyorum. Bir mahalleye, o mahallede ne kadar oy aldığıma bakarak gitmiyorum. Ben, mahallelerimize ne yapabilirim derdindeyim. Her mahallemizin problemlerini biliyorum. Mahallelerimizde doğalgaz ile ilgili problemleri çözüme kavuşturuyoruz. Su problemi olan noktalar var, bu konuyla ilgili yetkimiz yok ama konuyla yakından ilgileniyoruz. Mahalle sakinlerimizin beklentisi, daha yaşanabilir bir mahallede yaşamak. İyi bir mahallede yaşamak her yurttaşımızın hakkı. Mesela mahallelerimize park yapmak zorundayım. Bunu vaat olarak veremem. Ben, çocuklarımıza futbol sahası, basketbol sahası yapmak zorundayım. Belediye başkanlığı çabuk geçer. 5 yıl sonra belki beni seçmezsiniz. Benim için önemli olan o döneme girdiğimde mahallelerimizden geçerken, mahalle sakinlerinin yüzüne bakacak yüzüm olsun. Dolayısıyla yapılması gereken şeyleri yapmak için gece-gündüz uğraşıyorum. Yapacağız da. Biz, yapacağız. Bahanenin arkasına sığınmayacağız” diye konuştu.

Altın güne yükselişle başladı

Amasra’da inşaat temelinde çökme: 70 kişi tahliye edildi

Hakkâri ve Ağrı’da 1 tonun üzerinde uyuşturucu ele geçirildi

Gazze’de çile bitmiyor, halk zor durumda

Sahte altın operasyonuna 5 gözaltı

Hal Kanunu’nun yılbaşında Meclis’e sunulması bekleniyor

Kocaeli merkezli 11 ilde “Bungalov Dolandırıcılığı” operasyonu: 23 tutuklama

Milli Eğitim Bakanı Tekin’den dikkat çeken ara tatil açıklaması

Meteoroloji’den çok sayıda il için yağış ve kuvvetli rüzgâr uyarısı

İstanbul’da şarj halindeki elektrikli araç alev alarak patladı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Malatya'da kayıp olarak aranan yaşlı kadın ölü bulundu

Kocaeli'de feci kaza: 2 ölü

Isparta’da 306 adet sentetik kannabinoid ele geçirildi

Rusya'da İHA üretim tesisi vuruldu

Mersin’de Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Brezilya’da vinç kazası: 1 işçi öldü

Akdeniz’de 4,1 büyüklüğünde deprem

BM: ABD ile Venezuela arasındaki gelişmeler endişe verici

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Rigas Türkiye'ye gelecek

Malatya'da çıkan yangında bir ev küle döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gönüllüler Koalisyonu Zirvesi’ne Katıldı

Mısır'da üçlü Gazze zirvesi

Kongo’da 25 üst düzey subay gözaltına alındı

Evde ölü bulunan ailenin babası defnedildi, anne ve çocuk memleketine gönderildi

Antalya’da 25 ton tarihi geçmiş tavuk ele geçirildi

Romanya ve Moldova hava sahasında drone alarmı

HAMAS 1 siyonist esirin daha cesedini teslim etti

Kocaeli’de uyuşturucu operasyonu: 75 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te 230 tarihi eser ele geçirildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Altın güne yükselişle başladı

Amasra’da inşaat temelinde çökme: 70 kişi tahliye edildi

Hakkâri ve Ağrı’da 1 tonun üzerinde uyuşturucu ele geçirildi

Gazze’de çile bitmiyor, halk zor durumda

Sahte altın operasyonuna 5 gözaltı

Hal Kanunu’nun yılbaşında Meclis’e sunulması bekleniyor

Kocaeli merkezli 11 ilde “Bungalov Dolandırıcılığı” operasyonu: 23 tutuklama