• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,27% -0,03
  • EURO

    44,86% -0,20
  • GRAM ALTIN

    4240,20% 0,09
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Yılmaz’dan aşure ve dondurma ikramı

GÜNDEM 26.07.2024 13:56:16 0
Yılmaz’dan aşure ve dondurma ikramı

Yılmaz’dan aşure ve dondurma ikramı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferini yaşatmak amacıyla yetişkinlere aşure, çocukların mutluluğu için de dondurma ikramında bulundu. Beykent ve Kuzeyşehir’de gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Yılmaz, sadece aşure ve dondurma dağıtmakla kalmadı, aynı zamanda halkla birebir sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.
İlk olarak aşure kazanının başına geçen Başkan Umut Yılmaz, yetişkinlere kendi elleriyle aşure ikram etti. Başkan Yılmaz, daha sonra Dondurma Karavanı içerisinden çocuklara dondurma ikramında bulundu. Başkan Umut Yılmaz, gerçekleştirdiği aşure ve dondurma ikramı ile yetişkinleri memnun, çocukları da mutlu etti.
“Beykent ve Kuzeyşehir’de yoğun ilgi”
Beykent ve Kuzeyşehir’de düzenlenen etkinliklerde Başkan Yılmaz’a yoğun ilgi gösterildi. Vatandaşlar, Başkan Yılmaz’ın bu anlamlı jestine teşekkür ederken, onunla sohbet etme ve dertlerini dile getirme fırsatı buldular. Başkan Yılmaz, samimi bir ortamda geçen sohbetlerde vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulundu.
“Birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere ulaşacağımıza inancımız tamdır”
Etkinliğe ilişkin konuşan Başkan Umut Yılmaz, “Muharrem Ayı, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir. Biz de bu anlamlı ayda, vatandaşlarımızla bir araya gelerek aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle hem geleneğimizi yaşatıyor hem de vatandaşlarımızla birebir iletişim kurarak onların sorunlarını dinliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.
Aşure ikramına katılan vatandaşlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti aktardılar. Vatandaşlar, Başkan Yılmaz’ın halkın yanında olmasından ve sorunlarına kulak vermesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Yurttaşlar, aşure ikramı gibi etkinliklerin, toplumda birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğine vurgu yaptılar.

Yahudiler ekini ve nesli ifsad etmeyi sürdürüyor

Kurbanlık hayvanların derisini satmak caiz mi?

Han Yunus ve Refah'ta bu sabah 17 şehit

İşgalcinin yeni oyunu: Gazze'de yerel çetelerle direnişi parçalama taktikleri

Gazze'de adım adım işgal: Kuzeyde zorunlu göç emri

Meteorolojiden 10 kente sağanak uyarısı

Uluslararası Çalışma Örgütü'nden tarihi karar: Filistin'e "gözlemci devlet" statüsü verildi

Ebu Ubeyde: Daha fazla tabut karşılamaya hazırlanın

Gazze'de direniş: Siyonist rejim 4 askerinin öldürüldüğünü, 17'sinin yaralandığını kabul etti

Siyonist rejim El-Cezire'nin Ramallah bürosunu kapattı

Kurban Bayramı'nda katliam: Siyonist rejim Gazze'de 31 Filistinliyi şehit etti

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Rusya: Sumi ve Donetsk bölgelerinde 7 yerleşim yerini ele geçirdik

Kırklareli'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

“Özgürlük Gemisi” Gazze'ye doğru yoluna devam ediyor

ABD ile Çin arasında yeni ticaret görüşmesi

Şili'de 6,4 büyüklüğünde deprem

Polonya, ABD'den helikopteri alımını erteledi

Diyarbakır'daki bina yangını soruşturmasında yeni gelişme

Balata yangını sonucu çekici kullanılamaz hale geldi

Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Rusya'dan Kiev'e İHA saldırısı

Asya Pasifik’te Tayvan ile Çin arasında gerilim

Hollanda'da ulaşım krizi!

Bakan Yumaklı'dan orman yangını uyarısı

AB, Ukrayna’dan tarım ürünleri ithalatına yeniden kota getirdi

ABD'den İran'a yeni yaptırım kararı

Serinlemek için baraj gölüne giren çocuk boğuldu

Gürcistan'dan AB'ye suçlama: Aşırıcılığı kışkırtıyorlar

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


YAZARLAR