YÖK Başkanı Özvar’dan Rektör Demir’e ziyaret

Tarih: 03.04.2023 15:35
YÖK Başkanı Özvar’dan Rektör Demir’e ziyaret
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

YÖK Başkanı Özvar’dan Rektör Demir’e ziyaret

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji (GİBTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şehmus Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Rektör Demir’e hayırlı olsun dileklerini ileten Özvar, deprem bölgesindeki üniversitelerde incelemeler yaptıklarını, YÖK olarak çalışmalarının devam ettiğini söyledi. GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir de Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından YÖK’ün kararlarına paralel olarak bir takım önlemler aldıklarını ve deprem bölgesine gerekli yardımları gerçekleştirdiklerini belirtti.

“GİBTÜ’ye desteğe hazırız”
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir’i makamında ziyaret ederek Gaziantep’te bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Özvar, YÖK olarak Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversite’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Yeni kurulan üniversitelere zaman vermek gerektiğinin altını çizen Özvar, üniversitelerin zamanla gelişmelerini tamamlayacağına ve her üniversitenin bir vizyon ile yolunu bulacağına inandığını kaydetti.

“Kapsamlı ve faydalı müzakere”
Rektör Prof. Dr. Şehmus Demir de Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından YÖK’ün kararlarına paralel olarak bir takım önlemler aldıklarını ve deprem bölgesine gerekli yardımları gerçekleştirdiklerini ifade etti. Demir, GİBTÜ’nün kuruluşundan itibaren yürütülen çalışmalar, fiziki alt yapı, akademik kadro, öğretim elemanı ve öğrencilerin elde ettiği başarılar, üniversitenin misyonu, vizyonu ve gelecek perspektifi ile ilgili kapsamlı ve faydalı müzakerelerde bulunuldu.

YÖK Başkanı Erol Özvar’ın GİBTÜ’ye gerçekleştirdiği ziyarete Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, YÖK Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu eşlik etti.

Sabahın ilk saatlerinde Gazze'de kan aktı: 19 şehit, saldırılar sürüyor

Bingöl'de 49 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirildi

CHP'li Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanlarına "yolsuzluk" operasyonu

Ramallah'ın kuzeyinde Yahudi çetelerin saldırısına direnen 3 Filistinli yaralandı

CHP'li Adana ve Adıyaman Belediye başkanları gözaltına alındı

Ehliyet sınavında usulsüzlük yapan 40 kişi tutuklandı

Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artacak

Bingöl'de aranan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Trump: Gazze'de bu hafta ateşkes anlaşması olabilir

Bingöl-Diyarbakır karayolunda korkutan yangın

Bingöl’de yaklaşık 6 bin kök kenevir ele geçirildi

Gazze'de bir günde en az 70 şehit

Bakan Yumaklı: 7 büyük yangın kontrol altına alındı

HAMAS'ın yanıtı Tel Aviv'de: Esir takası ve askeri çekilme başlıklarında sorun

CHP'li Manavgat Belediye'sine rüşvet operasyonu: Baklava kutusunda 110 bin Euro

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması: 60 tutuklama

Ukrayna'da Zaporijya Nükleer Güç Santrali alarmı

ABD'de sel felaketi: Afet durumu ilan edildi

Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Polonya Rusya'ya nota verdi

California alevlere teslim: 52 bin dönüm küle döndü

Hamas, Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla istişare ettiğini duyurdu

UNRWA: Gazzeliler açlıktan sokaklarda bayılıyor

Hatay'da orman yangını rüzgarın etkisiyle yayılıyor

İran: israil'e attığımız 2 binden fazla füze ve İHA'nın çoğu hedefini başarıyla vurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Orman yangınları nedeniyle 10 kişi tutuklandı

Manisa'da orman yangını

Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

Gazze'de can kaybı 57 bini aştı

Almanya'dan Ukrayna için Patriot adımı

Yükleniyor