Öncelikle bu küçük kız Narin’e Allah’tan rahmet onun için üzülen herkese başsağlığı diliyorum, sebepne olursa olsun küçük kızın vahşice öldürülmesinin ne dinde, ne insanlıkta hata şunu da belirtmekte beis görmüyorum, ne de hayvanlıkta yeri vardır. İnsanoğlunun, insanlık vasıflarını yitirdiği, hayvan kadar alçaldığı hata daha aşağı olduğu bu çağda hiç birimizin ne can güvenliği ne mal güvenliği, ne namus güvenliği nede evlat güvenliği vardır, bundan sonra narin’lerin vahşice öldürülmelerinin önüne geçmenin tek yolu, idam, idam idam aksi halde hayat bütün anne babalara zehir olur.

Yüce Allah Kuran’ı kerimde şöyle buyurmaktadır; kim bir mümini kasten öldürürse cezası, içinde devamlı kalacağı cehennemdir. Allahona gazap etmiş, onu lanetleniş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır. NİSA SÜRESİ 93.AYET.

Narin’e bu vahşetİ yaşatanlar, size soruyorum; kendisi küçücük günahsız bir çocuk, ölmüşte olsa rahat, rahat, uyur inşallah peki, siz rahat uyurmusunuz? O küçük kızı sadece hayattan kopardınız,ya siz? Hem dünyanız ve yukarıdaki ayete göre ahretinizi yaktınız. Aslında siz narin’i tek öldürmediniz, insanlığı öldürdünüz, güveniöldürdünüz, çocukların çocukça yaşamasına büyük bir darbe vurdunuz, bu sizin yanınıza kalmamalı.

Buradan cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çağrımdır:’’ En kısa zamanda bu kız çocuğuna bu vahşeti yaşatanlara, idam cezası getirilmelidir, cezaevlerinde ülkenin parası ile beslenmemelidirler, küçük bir kızın yaşama hakkını nasıl ellerinden almışlarsa, aynı şekilde onlarında yaşama hakları ellerinden alınmalı, kısasta hayat vardır. Allah’a emanet olun.

 



Abdurrahman EKiNCi

NARİN’NİN SINIFINDAKİ SIRASI BOŞ KALDI

.

Tarih: 11.09.2024 19:01 Güncelleme: 11.09.2024 20:38