21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ’de buluşturdu

Tarih: 20.10.2023 16:55
21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ’de buluşturdu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ’de buluşturdu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Lojistik Derneği (LODER), Panevezio Kolegija ve Manas Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği 21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi, “Sürdürülebilir ve Yenilikçi Afet Lojistiği ve Tedarik Zinciri” temasıyla HKÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Çok disiplinli içeriği ve zengin konu başlıklarıyla araştırmacılara önemli bir platform sunan kongre, lojistik ve tedarik zinciri alanındaki akademisyenleri, profesyonelleri ve yöneticileri bir araya getirdi.
21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nin açılış konuşmalarını; Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Lojistik Derneği (LODER) Başkanı ve Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu ile Kongre Eş Başkanı ve HKÜ Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Akben yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Almanya FOM Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Thomas Hanke, kongre ana temasındaki sunumunu gerçekleştirdi.
Kongrenin ana teması olarak seçilen sürdürülebilir/yenilikçi afet lojistiği ve tedarik zinciri konularının, pandemi süreci ve sonrasında ülkemizde son olarak yaşanan depremlerin ardından daha da önem kazandığını belirten Rektör Prof. Dr. Dereli, “6 Şubat depremleri, hazırlıklı ve güçlü bir lojistik ve tedarik zinciri yönetiminin ne kadar önemli ve hayati olduğunu bir kez daha hepimize hatırlatmıştır. Lojistik ve tedarik zinciri alanında üretilecek ve kullanılacak sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımların, afet durumlarında hızlı yanıt verebilmek ve topluma kesintisiz hizmet verebilmek için ‘olmazsa olmaz’ olduğu bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Bu kongre, bilgi ve deneyim paylaşımının yanı sıra, geleceğin lojistik ve tedarik zinciri profesyonellerini doğru yönlendirmek için de etkin bir platform sunmaktadır” diyerek kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nde, acil durumlar ve kriz lojistiği, akıllı ve dayanıklı şehir lojistiği, e-ticaret ve çok kanallı lojistik, hizmet tedarik zincirleri, inovasyon ve teknoloji yönetimi risk yönetimi gibi 70 bildiri sunuldu. Kongrenin detaylarına https://lmscm2023.hku.edu.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.

30 yıllık savaş sona eriyor: Kongo ve Ruanda arasında barış anlaşması

İstanbul merkezli FETÖ operasyonunda 65 kişi tutuklandı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Suriye Vakıflar Bakanı Dr. Şükri'yi kabul etti

İstanbul'da ümmet âlimlerinden Aksa Tufanı'na destek bildirgesi

İşgalciler sığınakları hedef aldı: 74 şehit

Bakan Yumaklı: Bugün 67 yangın çıktı, 63'ü kontrol altına alındı

BM Genel Sekreteri Guterres: Gazze'de yiyecek aramak ölüm cezasına dönüşmemeli

Gazze'de yardım unlarının içinden uyuşturucu çıktı

Yemen'de milyonlar sokakta: İran ve Gazze direnişine selam

Gazze'de yeni bir ihanet halkası: "Ebu Şebab Çetesi" 3 esirin cesedini işgalcilere teslim etti

Malatya'da seyir halindeki ticari taksi alev aldı

Prof. Dr. Tarhan: İyilik yapmak, çift taraflı bir mutluluk kaynağıdır

Bingöl’de uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

HÜDA PAR Adaklı İlçe Başkanlığı’ndan siyonist rejime tepki

Gazze Hükümeti: Yardım kuyruğundaki aç sivillerin kasten vurulması toplu infaz suçudur

Adana’da ormanlık alanlara girişler yasaklandı

Kamu görevlisi gibi davranarak vatandaşı dolandırdılar

Siyonist rejim Gazze'de çocukları diri diri yaktı

Mescid-i Aksa'da 45 bin kişi cuma namazı kıldı

Adalet Bakanı Tunç: Darbecilerin yazdığı bir anayasayla hala yönetiliyoruz!

İçişleri Bakanlığı 9 il için "sarı" kodlu fırtına uyarısı yaptı

Kamu işçisine yüzde 17’lik zam teklifi: Müzakereler sürüyor

Milletvekili Demir, medrese hadimi Sezgin’in taziyesine katıldı

Hür Gençlik, İdil’de madde bağımlılığına karşı bilgilendirme standı açtı

İdeal Eğitim Vakfı, Uluslararası Aile Fuarı’nda aile ve eğitim için sahada

Yüzme Antrenörü Dölcek: Yüzme bilmeden suya girmek intihar girişimi gibidir

Gazze'deki soykırımda şehit sayısı 56 bin 331'e yükseldi

Siirt Belediyesi'nden kaldırım ve yol işgaline karşı kararlı mücadele

Şanlıurfa’da panelvan kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Aile ve İyilik temalı Uluslararası Aile Fuarı açıldı

Yükleniyor