GÜNDEM 23.02.2025 12:10:34 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük kongre öncesi konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük kongre öncesi konuştu
Haberi Sesli Oku

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin büyük kongresi öncesinde yaptığı konuşmada, kongre sürecinin kavgasız, gürültüsüz ve şaibesiz bir şekilde tamamlandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresi öncesi salon önünde bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, "Edirne’den Kars’a, Türkiye’nin dört bir yanından geldiniz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Adında AK, ışığında istikbal olan bir hareketin mensupları olarak bugün gururluyuz, sevinçliyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "12 Ekim’de başladıkları kongre maratonumuzu birazdan yapacağımız büyük kongremizde inşallah başarı ile tamamlıyoruz. AK Parti’ye yakışır bir kardeşlik ikliminde kavgasız, gürültüsüzü, hepsinden önemli şaibesiz bir şekilde bu süreci bugünlere kadar getirdik. Bizzat katıldığım 29 il kongremizde dava arkadaşlarımla kucaklaştık." diye ekledi.

Erdoğan, şunları kaydetti:

Milletimizle olan gönül köprülerimizi tekrar sağlamlaştırdık. Kendi iç muhasebemizi yapma imkanı bulduk. Bizleri bağrına basan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Gayemiz aziz milletimizin hayır duasını almaktır. Şu anda karşımdaki katılımı görünce Rabbime hamd ediyorum. Şu güzelliğe bak, şu katılıma bak. Bu davanın erleri soğuk falan dinlemiyor, aynen yoluna devam ediyor.

Hanım kardeşlerime sesleniyorum. Sizlerin olmadığı bir hareket asla başarıya ulaşamaz. Kadınların omuz vermediği, sahip çıkmadığı bir mücadele başarı kazanamaz. Sizler 24 yıldır ilmek ilmek ördüğünüz bu davayı Allah’ın izni ile çok daha yükseklere taşıyacaksınız.

Teşkilatımızın her kademesinde göre alan kardeşlerim sizler aldığınız emaneti, en güzel şekilde temsil edeceksiniz. Sizlere güveniyorum. Şahsıma sizler gibi yol ve mücadele arkadaşları bahşettiği için Rabbime sonsuz hamd ediyorum." (İLKHA)

Batman'da Şeyh Maruf Dergah Camii'nin temeli dualarla atıldı

Depremde yıkılan Evliyaoğlu Camii, yeniden inşa edilerek ibadete açıldı

Ağrı'dan Gazze için çağrı: Siyonist işgale karşı topyekûn direniş farzdır

İstanbul'da kanalizasyon çalışmasında yol çöktü: Bir işçi göçük altında kaldı

Doç. Dr. M. Latif Altun: Medreseler sadece geçmişin değil, geleceğin de eğitim umudu

Liseli gençlerden ortak tepki: Gazze için ses ver

Prof. Dr. Ahmet Tekin: Bugün Gazze’yi bombalayanlar, Kur’an’ın lanet ettiği kalplerin varisleridir

Hür Gençlik Şanlıurfa'da Gazze için diriliş konseri düzenleyecek

Sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 8 kişi yakalandı

HAMAS'tan 80 ülkenin Gazze çağrısına destek

Şanlıurfa'da “Müslüman Gençlik Haftası Buluşması” düzenlenecek

Malatya Esenlik geleneksel çadır günleri başladı

Şanlıurfa'da “Adın Selahaddin” temalı bilgi yarışması düzenlenecek

Siverek'ten Gazze'ye destek: Zulme dur demek için meydanlara

Ücretsiz kart vaadiyle 343 kişiyi dolandırdılar

Adana’da "temizlik" cinayeti

Malatya'da uyuşturucu operasyonu

Ortaokul öğrencileri Gazze için hayır çarşısı açtı

Yeşilyurt Belediyesi ihtiyaç sahipleri için "kurban bağış" hizmeti başlattı

Adana'da silah kaçakçılığı operasyonu

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Batman'da sağlıklı yaşam için yürüyüş yapıldı

Yemen: Lod Havalimanı'nı hipersonik balistik füzeyle vurduk

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Tanış'tan Bilim Fuarı'na ziyaret

Güney Kore, ABD askerlerinin çekileceği iddialarını yalanladı

Uzmandan cilt kanseri uyarısı

Uzm. Dr. Örkmez: Obezite son yıllarda giderek artmaya başladı

ÖSYM hafta sonu üç sınav düzenleyecek

Bursa'da uyuşturucu operasyonlarında 540 tutuklama

Gazze'de yeni katliam: 28 şehit, onlarca yaralı

Yükleniyor