GÜNDEM 21.01.2025 10:20:02 0

HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı: Mücahitlerin sarsılmaz direnişi zaferle sonuçlanmıştır

HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı: Mücahitlerin sarsılmaz direnişi zaferle sonuçlanmıştır
Haberi Sesli Oku

HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı, Gazze'de 15 aydır süren soykırım savaşında ateşkes anlaşmasının imzalanması sebebiyle bir basın açıklaması yaptı.

İl Başkanlığı binasında yapılan basın açıklamasına İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Demirtaş, Kepez İlçe Başkanı İsmail Kaya, Aksu İlçe Başkanı Kemal Güler ve Döşemealtı İlçe Başkanı Yahya Yıldız katıldı.

Basın açıklamasını okuyan İl Başkanı Durmaz sözlerine, Gazze'de kutlu zaferin elde edilmesinde bedel ödeyen mücahitlere, azim ve kararlılıkla direnen Gazze halkına ve Selahaddin-i Eyyubi ile Abdülhamid Han'ın torunlarına selam göndererek başladı.

"Gazze halkı büyük bedeller ödeyerek bu ateşkesin sonucunu elde etmiştir"

15 aydır bugünü beklediklerini söyleyen Durmaz, "HAMAS ile siyonist işgal rejimi arasındaki ateşkes anlaşması, büyük bir zafer ile sonuçlanmıştır. Ateşkese gelinen aşama kolay elde edilmedi. Gazze halkı büyük bedeller ödeyerek bu ateşkesin sonucunu elde etmiştir. Tam 15 ay boyunca, kahramanca ve izzetlice direniş sergilediler. Büyük davaları için büyük bedeller ödediler. Zorla yerlerinden edildiler, katliamlardan geçtiler, açlık ve susuzluk çektiler. Hiroşima ve Nagazaki'ye atılan atom bombalarının birkaç katı daha şiddetli bombardımanlara maruz kaldılar. Çadırlarda yaşamaya mecbur bırakıldılar. İşkence gördüler, kan, gözyaşı ve talana maruz kaldılar. Ama hiçbir zaman pes etmediler. Çelikten iradeleri sarsılmadı. Dağ gibi imanlarıyla Allah'a sığındılar. Tüm dünya onlara sırtını döndü, onlar tüm dünyanın onları yalnız bırakmasına aldırış etmedi. Âlemlerin Rabbi olan Allah'a sığındılar. Modern çağın Firavun ve Nemrutlarına karşı direndiler. Zalimlere karşı dik durdular." ifadelerini kullandı.

"Bu zafer imanın zaferidir, inancın zaferidir, kararlılık ve azmin zaferidir"

Bir avuç kahraman mücahit ve Gazze halkının sarsılmaz direnişinin zaferle sonuçlandığını vurgulayan Durmaz, "Bu zafer imanın zaferidir, inancın zaferidir, kararlılık ve azmin zaferidir. Direniş sadece siyonist işgal rejimine karşı sergilenmedi. Direniş, siyonist işgal rejiminin arkasında duran ABD, Avrupa ülkeleri ve emperyalist şer ittifakına karşı da sergilenmiştir. Gazze direnişi ile ABD ve Avrupa ülkelerinin yenilmezlik algısı kırılmıştır. Bir avuç kahraman mücahidin direnişi, bizlere kutlu zaferin müjdesini vermiştir. Ateşkes anlaşmasında elde edilen kazanımlar, siyonist işgal rejiminin ve arkasında duran siyonist şer ittifakının sonunun yaklaştığına işaret etmektedir. İstikbal ve istiklalin zafer muştusunu yakan kahraman Gazze halkı ve HAMAS bir dönemin kapanmasına, başka bir dönemin açılmasına kapı aralamıştır." dedi.

"Allah'ın izni ile kutlu şafak doğmak üzeredir"

Mutlak üstün gelecek olanların insanlık haysiyetini yüklenenler olduğunu dile getiren Durmaz, "Üstün gelecek olanlar, inananlar olacaktır. Bu zafer Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın da özgürlüğüne kavuşacağının müjdesidir. 15 aydır ölümü her gün yüzlerce kez yaşayan çocukların haykırışı, kadınların feryadı ve mazlumların ahı yerde kalmayacaktır. Gazze'de yaşananlar, zulümle abat olunmayacağını bize göstermiştir. Gazze'de ateşkes metninde geçen şartlar, kan ve gözyaşının durmasına yönelik umutlarımızı yeşertmiştir. Bu ateşkes ile Netanyahu gibi zalimlerin nasıl zelil ve rezil olduklarını tüm dünya görmüştür. Bu anlaşma, siyonist rejimle olan mücadelede önemli bir dönüm noktası olmuştur. Özgür bir Filistin ümidimizi yeniden yeşertmiştir. Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne kavuşmasına büyük bir zemin hazırlamıştır. Bu, Allah'ın ve Resulü'nün bize vaat ettiği kutlu bir zaferin yaklaştığının işaretidir. O vaadini yerine getirecek, kulunu muzaffer kılacak, ordusunu yüceltecek ve düşman birliklerini tek başına mağlup edecektir. Kassam Tugaylarının aziz sözcüsü Ebu Ubeyde'nin yaptığı son açıklamada dile getirdiği gibi, "Bu soykırım savaşı, düşmana cehennemin kapısını aralayacaktır." ifadelerine yer verdi.

"Aksa Tufanı'nın ilk günlerinden itibaren Gazze halkını ve mücahitleri yalnız bırakmadık"

HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatı olarak Gazze halkını yalnız bırakmadıklarını ve bundan sonra da yalnız bırakmayacaklarının altını çizen Durmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Aksa Tufanı'nın ilk günlerinden itibaren; dünyada eşi ve benzeri görülmemiş tarihi bir destan yazan Gazze halkını ve savaşın son saatine kadar büyük bir yiğitlik ve cesaretle savaşan dünyanın en onurlu insanları mücahitleri yalnız bırakmadık. Yaptığımız muhtelif çalışmalarla safımızı Gazze'den yana belirledik. Bundan sonra da bu duruşumuz devam edecektir. Böylesi büyük bir zaferi nasip eden Rabbimize hamd olsun. Mücahitlerin zaferiyle mümin gönüllere inşirah veren Allah'a şükürler olsun. Gazze ile dayanışma içinde olanlara selam olsun. Gazze'nin kahraman halkına, izzeti kuşanan kıymetli liderlerine, Şehid Yahya Sinvar'a, Şehid İsmail Heniyye'ye, Şehid Salih Aruri'ye ve daha nice yiğit erlere selam olsun. siyonist işgale direnen ve düşmana unutamayacağı sarsıcı darbeler indiren mücahitlere selam olsun. Büyük zaferin elde edilmesinde bedel ödeyenlere selam olsun. Allah'ın selamı ve rahmeti ve bereket ve mağfireti üzerinize olsun." (İLKHA)

Bakan Kurum: Akdeniz'deki deprem herhangi bir hasara yol açmadı

Macron: israilin Gazze'deki politikası kabul edilemez ve utanç verici

BM Güvenlik Konseyi'nde Gazze Çağrısı: Daha ne bekliyorsunuz?

Gazze’de gece boyunca katliam: Siyonist rejim saldırılarında 51 şehit

Akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem

HAMAS: Faşist işgal, sağlık tesislerinde katliamlar yaparak benzeri görülmemiş suçlar işliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pakistan Başbakanı Şerif'in "minnettarlık" paylaşımına yanıt

Gazze'deki direniş, işgal altındaki şehirleri roketlerle hedef aldı

Şırnak’ta ilk hac kafilesi yola çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü

Malatya'da kırsal konutlar betonarme yapılar istişare toplantısı düzenlendi

Mardin’de silahla oynayan 14 yaşındaki çocuk kazara kendini vurdu

Boğaziçi'nde İslami etkinliği engellemek isteyen grup olay çıkardı: 97 gözaltı

Refüje çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

Umut Kervanı Siirt, Somali için kurban hazırlıklarını tamamladı

Gaziantep'te tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

Malatya Havalimanı'nda son 4 ayda 258 bin yolcuya hizmet verildi

Ensarullah, işgal rejimi havalimanını hedef almaya devam ediyor

Savunma Sanayii İcra Komitesi'nde önemli projeler karara bağlandı

Gazze'deki Avrupa Hastanesi çevresine yoğun saldırı: 24 şehit, onlarca yaralı ve kayıp!

Kelebeklerin benzersiz havada "asılı kalışı" mikrodronlar için ilham oldu

Trump, ABD’nin Suriye’ye yönelik tüm yaptırımları kaldıracağını söyledi

Bin Selman, ABD ile değeri 300 milyar doları aşan anlaşmaların imzalandığını duyurdu

Trump, Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile Suudi'de görüşebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müttefiklerimizden terörizmle mücadelede iş birliği bekliyoruz

BOTAŞ envanterindeki gemi ilk kez yurt dışında dönemsel görev yapacak

Mardin-Şırnak Eczacı Odası: İlaç tedarik sıkıntısı hem halk sağlığını hem de mesleğimizi olumsuz etkiliyor

Adıyaman'da araması bulunan onlarca kişi yakalandı

Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a Ulaştırma atağı

Bakan Kurum'dan belediyelere müsilaj uyarısı

Yükleniyor