Umut Kervanı heyetinden Deprem Şehitleri Mezarlığı’na ziyaret

GÜNDEM 7.02.2025 11:23:02 0
Umut Kervanı heyetinden Deprem Şehitleri Mezarlığı’na ziyaret
Haberi Sesli Oku

Umut Kervanı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük ve beraberindeki heyet, Hatay’da "Deprem Şehitleri Mezarlığı"nı ziyaret ederek hayatını kaybedenler için dua etti, yakınlarına başsağlığı diledi.

Umut Kervanı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, beraberindeki heyetle birlikte Hatay’ın İskenderun ve Antakya ilçelerinde bulunan Deprem Şehitleri Mezarlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret, bölgede yaşanan büyük felaketin ardından hayatını kaybedenlerin anısını yaşatmak ve acılarını paylaşmak amacıyla gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında, vefat edenlerin yakınlarına karanfil takdim edilerek başsağlığı dilendi. Ziyaretin duygusal anlarında, Elibüyük ve beraberindeki heyet üyeleri, depremzedelerin acılarına ortak oldular ve yaşamlarını kaybeden vatandaşlar için dua ettiler.

Elibüyük, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Bu acı, hepimizin acısıdır. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet diliyor, geride kalan ailelerine sabır ve metanet temenni ediyoruz. Umut Kervanı olarak, her zaman yanlarındayız ve yardımlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından, Umut Kervanı Adana Dernek Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek ve Umut Kervanı Hatay Dernek Başkanı Necip Önen de başsağlığı dileklerini ileterek, destek ve yardımlarının süreceğini belirttiler.

Hayatını kaybedenlerin kabirlerini tek tek ziyaret eden heyet, hem acılı ailelere moral verdi hem de bu acıların unutulmayacağını vurguladı.

Elibüyük, "Binlerce insan burada defnedildi. Belki en iç acıtıcısı sahipsiz mezarların olması. Muhtemelen ailelerin tamamı vefat etti yahut tespit edilemedi." dedi. (İLKHA)


Bingöl İl Müftülüğü tarafından hayır çarşısı açıldı

Çocuklar, kumbarada biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'ye bağışladılar

Durdurulan araçta bir kilogram skunk ele geçirildi

HÜDA PAR'dan Batman'da 'anadil' yürüyüşü

Bingöl Umut Kervanı 329 aileye yardımda bulundu

Battalgazi Belediyesinden karla mücadele çalışması

Karaköprü'de sağlam yapılar için denetimler sürüyor

Umut Kervanı deprem bölgesinde gıda dağıtımını gerçekleştirdi

Mardin’de PTT binasında silahlı saldırı: 1 yaralı

Suriye'de askerî atamalar devam ediyor

Konya'da hafif ticari araç şarampole devrildi: 5 yaralı

Şanlıurfa’da tarihi geçmiş gıda ürünleri imha edildi

Tekirdağ'da Sıla bebeğin ölümüne ilişkin davada karar açıklandı

Şanlıurfa'da sulama sezonu erken başlayacak

Şanlıurfa'nın yüksek kesimlerine kar yağdı

Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Kara para aklama dolandırıcılığına karşı uyarı

TCMB, 2025 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 24'e yükseltti

Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, gençlerle deneyimlerini paylaştı

İrlanda’dan UNRWA’ya 20 milyon avroluk ek destek

Teknik Üniversiteler Birliği kuruldu

Malatya’da sikke ve tarihi eser operasyonu

Cuma Hutbesi: Dil, insanın ya cenneti ya da cehennemidir

Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Açıkgöz: Şap hastalığı Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri

Vatandaşlar fahiş kira artışlarına çözüm bekliyor

İstanbul merkezli "Dolandırıcılık" operasyonu

Irak'ın kuzeyinde 8 PKK elemanı öldürüldü

Yarıyıl tatilini camide geçiren çocuklar ödüllerini aldı

Sağlık Bakanlığı’ndan sahipsiz hayvanlara yönelik yeni düzenleme

Yükleniyor