GÜNDEM 28.10.2022 13:35:04 0

GTB başkanları Cumhuriyet Bayramını kutladı

GTB başkanları Cumhuriyet Bayramını kutladı
Haberi Sesli Oku

GTB başkanları Cumhuriyet Bayramını kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
GTB başkanları kutlama mesajında; Cumhuriyetin bir ulusun vatan ve bayrak uğruna yedi düvele karşı verdiği kahramanlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu ifade etti. Cumhuriyet ve kazanımlarının büyük ve güçlü Türkiye’nin müreffeh yarınlarının en büyük teminatı olduğunu kaydeden GTB Başkanları, mesajda şu görüşlere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’uncu onur ve gurur yılını ilk günkü heyecan ve mutlulukla kutluyoruz. 99 yıl önce milli mücadeleyi zafere taşıyan o büyük ruh ve Cumhuriyetimize hayat veren o çelikten irade ebediyen değişmez rehberimiz olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, yurdun her sathında bağımsızlık meşaleleri yakarak, hürriyeti ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden asil milletimizin bizlere bıraktığı en büyük miras olan Cumhuriyet ebediyen payidar kalacaktır. Kurtuluş mücadelesinde kahramanlık destanları yazan yiğit ecdadımız söz konusu vatan, bayrak, hürriyet ve mukaddesatlar olduğunda neleri göze alabileceğini 99 yıl önce tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu destansı mücadele aynı zamanda mazlum milletler içinde kurtuluş yolunda umut ışığı olmuştur. Şanlı tarihimiz dün olduğu gibi bugün de göstermiştir ki, zulmün karşısında, mazlumun yanında yer alan, türlü zorluklar karşısında kararlılık ve cesaretini hiçbir zaman kaybetmeyen asil milletimiz kendi geleceğini her zaman kendi tayin eder. Bu nedenle atalarımızın bizlere emanet ettiği bu cennet yurdumuzu ve sahip olduğumuz tüm değerleri korumak, yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere taşımak hepimizin en asli görevidir. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı artık tamamen ufukta göründü. Büyük ve güçlü Türkiye ülkümüz doğrultusunda köklü tarihimizden aldığımız güçle ekonomide, üretimde, ihracatta kısaca hayatın her alanında daha çok çalışmamız ve daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. 2023 hedeflerimize milletçe en büyük güvencemiz olan milli birlik ve beraberliğimize sımsıkı sarılarak ulaşacağımıza olan inancımız sonsuzdur. Tüm bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şanlı tarihimiz boyunca vatan savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.”

Filistinli gruplardan ortak açıklama: İşgalin yeni ateşkes önerisi hiçbir güvence içermemektedir

Van’da yağışa rağmen Gazze için geniş katılımlı eylem gerçekleştirildi

Bingöl'de otomobil direğe çarptı: Bir ölü bir yaralı

Vali Gül: Öğrencilerimiz, provakasyonlara karşı dikkatli olun

HÜDA PAR’ın girişimiyle Kovancılar’da anadil hassasiyeti ortak zemine taşındı

CHP Genel Başkanı Özel, tazminat verecek

Fransa'dan Cezayir'e diplomasi misillemesi

HÜDA PAR Esendere ve Derecik Umurlu sınır kapılarındaki sorunları Meclis’e taşıdı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç’ten Meclis’te “Zirai Don” çağrısı: Çiftçiye acil destek verilsin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 25 bin öğretmen ataması sürecini başlattık

Pütürge Ziraat Odası: Kar yağışı devam ediyor ve doğal afet etkisini sürdürüyor!

Her 30 dakikada bir yudum suyla ses tellerinizi koruyun!

Ebu Ubeyde: Esirlerin bulundukları yer doğrudan bombalandı

Bursalı hafız öğrenci Türkiye birincisi oldu

MBB'den kaçak yapı abonelikleri ile ilgili önemli karar

Mardin'deki hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı

Kayısıda 600 milyon dolarlık kayıp!

İran rehberi Hamanei: ABD'yle görüşmelere ne aşırı derecede iyimseriz ne de aşırı derecede kötümseriz

HÜDA PAR'ın arabuluculuğuyla bir husumet daha sona erdi

MBB Başkanı Er, zirai donun etkisini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktardı

52'nci Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı kapılarını açtı

Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda kaza: 1 yaralı

Mardin OSB: 2023 yılındaki 1 milyar 50 milyon dolar ihracatı 2024’te 1 milyar 20 milyon dolarla kapattık

Kalp krizi anında yapılması gereken ilk müdahaleler

Diyarbakır'da Mevlid-i Nebi etkinliği için geri sayım başladı

Don hasarından sonra meyve bahçelerinde yapılması gerekenler ile ilgili önemli uyarılar

Mısır üreticileri: Artan maliyetler kazanç bırakmıyor

Bakan Uraloğlu'ndan Discord ve Roblox açıklaması

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu: 16 gözaltı

Maldivler, siyonist rejim pasaportu sahiplerinin ülkeye girişini yasakladı

Yükleniyor