GÜNDEM 6.01.2025 13:52:16 0

Eksi 15 derece soğukta ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırdılar

Eksi 15 derece soğukta ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırdılar
Haberi Sesli Oku

Çetin kış şartlarının yaşandığı bugünlerde daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için çalışmalarını artıran Umut Kervanı Ağrı Derneği, çalışmalarını dondurucu soğuklarda sürdürüyor.

Umut Kervanı Ağrı Derneği, kentte yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kış mevsiminin ağır şartlarının yaşandığı Ağrı'da daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için çalışmalarını sürdüren dernek yönetici ve üyeleri, önceden tespit ettikleri ailelerin evlerini ziyaret ederek nakdi yardımlarını teslim ediyor.

Hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirten Umut Kervanı Ağrı Derneği Başkanı Hamza Yılmaz, dondurucu soğuklar nedeni ile mağdur ailelerin ihtiyaçlarının arttığının altını çizdi.

İhtiyaç sahiplerinin yaralarına melhem olmak ümidi ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Yılmaz, "Umut Kervanı Ağrı Derneği olarak kış mevsimi yardımlarımızı sürdürüyoruz. Malumunuz şu an gündüz saatlerinde olmamıza rağmen hava sıcaklığı eksi 15 derece olarak ölçülüyor. Akşam saatlerinde eksi 20 dereceye kadar hava sıcaklığı düşüyor. İhtiyaç sahibi ailelerin yakacak ihtiyaçları daha da artıyor bu durumda. Hayır severlerimizin vermiş olduğu nakdi yardımlar var, bu yardımları ailelerimize ulaştırmak için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İki hayırseverimizin bize verdiği 100 bin TL nakdi parayı ihtiyaç sahiplerimizin yaralarına birazcık merhem olması ümidi ile nakdi yardımı ulaştırıyoruz." dedi.

İlerleyen günlerde 2024 yılı faaliyet raporunu açıklayacaklarını belirten Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"2025 yılının ilk günleri içerisinde bulunuyoruz. Tabi 2024 yılı içerisinde bizler ailelerimize nakdi ve ayni yardımlarımızı gerçekleştirdik. Ailelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine kış ayı münasebeti ile kışlık yardımlarımız oldu. Kömür, odun, doğalgaz desteği gibi yardımlarımız oldu. 2024 yılı içerisinde çeşitli alanlarda yaptığımız yardımlarımızın ilerleyen günlerde faaliyet raporunu açıklayacağız inşallah. Zorlaşan hayat şartları nedeni ile ihtiyaç sahiplerimizin de ihtiyaçları giderek artmaktadır. Bundan dolayı hayırseverlerimizden daha fazla hassasiyet bekliyoruz." (İLKHA)

Panama: ABD ile askeri anlaşma yeniden müzakere edilmeyecek

Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenen "Aile Sempozyumu" sapkın grupların saldırısına uğradı

Ordu'da trafik kazası: 5 yaralı

Tahmazoğlu: Kurban Bayramı'nda fahiş fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Çalışan annelerin çalışma saatleri esnetilmeli

Siyaset Bilimci Özyaramış: Hindistan ve Pakistan arasındaki gerilim nükleer bir savaşa dönüşebilir

Ağrı'da 8 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Güven: Konser adı altında düzenlenen etkinlikler, gençlerin ahlaki değerlerinden sapmasına yol açıyor

Dr. Kemal Sağlam Ankara'da Gazze için tek kişilik eylem düzenledi

İran, 11 Mayıs'ta Umman'da ABD ile görüşme yapmayı kabul etti

Batman'da kayıp büyükbaş hayvanlar bulunarak sahibine teslim edildi

Gaziantep'te Vakıflar Haftası dolayısıyla camilerde mevlid-i şerif okutuldu

Batman'da yapay zeka destekli MR dönemi başladı

Vali Köşger: Aile yapımız sistematik bir şekilde hedef alınıyor

Yapıcıoğlu'ndan babası vefat eden Özhan'a taziye ziyareti

Yemen'den işgal altındaki Filistin'e füze atıldı, işgalciler sığınaklara kaçtı

Çölyak hastalığı nedir, tedavi yöntemleri nelerdir?

Şanlıurfa'da traktör kazasında 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Gazze'ye destek için oturma eylemi başlatıldı

Yemen halkından Gazze için milyonluk gösteri: "Allah'ın kudretiyle ABD'yi yendik, israili de yeneceğiz"

Mardin’de öğrenciler tarafından geniş çaplı bir tatbikat gerçekleştirildi

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 311,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Fas'ta bina çöktü: 9 ölü, 7 yaralı

Kuzey Kore'den nükleer tatbikat

Halktan yetkililere çağrı: Gençler evlenemiyor, destekler arttırılmalı

Ormanların korunması amacıyla "Orman Benim" etkinlikleri yapıldı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, mayıs ayı toplantılarını tamamladı

Eğitim- Bir-Sen Genel Başkanı Yalçın: Birleşmiş Milletler’in istatistik kurumundan bir farkı yok

Mardin’de “Kolluk Gözetim Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi

Umut Kervanı Tarsus'ta mağdur ailelere gıda yardımında bulundu

Yükleniyor